Foto: BoBo
Ljubljanainfo
Tor, 29.6.2021 15:17
Madžarski predsednik vlade Viktor Orban se je na poti proti domovini ustavil v štajerski prestolnici. Razkrivamo, kje je prenočil.

V nedeljo zvečer so prenekateri obiskovalci Limbuškega nabrežje obnemeli ob opazovanju prihoda konvoja vozil s posebnim spremstvom, ki je prispel ob Mariborsko jezero.

 

Policijska prisotnost je nakazovala, da gre za visokega gosta. Ko so se vrata limuzine odprla, so presenečeni spoznali, da gre za enega najbolj znanih evropskih voditeljev. 

Madžarski predsednik vlade Viktor Orban se je namreč na poti proti domovini očitno odločil za kratek oddih v najslajši vasici na svetu. Kot je znano, je bil pred dnevi gost proslave ob 30. obletnici Republike Slovenije.

Očividci pravijo, da je v resort prispel z ženo, ki ga je spremljala tudi na protokolarnih dogodkih.

Informacijo smo želeli preveriti tudi v Chocolate village resortu, kjer pa je zaradi zaupnosti podatkov niso želeli komentirati.

Tako ne vemo, ali se je navdušil nad čokolado Tete Fride, čokoladnim pivom in ali se je morebiti celo odločil za katero od športnih aktivnosti v okolici. 

Glas o glampingu Tete Fride se širi po vsem svetu, potem ko so o njem poročali največji svetovni mediji, od Mirrorja, Forbesa do Lonely Planeta, angleški Channel 5 pa je v čokoladnem resortu posnel celo posebno oddajo.

Očitno je dober glas zdaj dosegel tudi urad predsednika vlade sosednje države.

Starejše novice