Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 11.12.2023 07:40
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 11. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Ker je Luna danes balzamična, dragi oven, je čas, da se sprostite, namesto da bi pospešili. Bodite pozorni na naključne občutke in misli, saj lahko pomagajo spodbuditi vaš navdih na poti. Za najboljše rezultate očistite svoj um stvari, ki jih ni mogoče ali ne smete spremeniti, in razmislite o načinih, kako resnično izboljšati svoje življenje. 

Medtem ko se nesoglasja glede mnenj lahko pojavijo vsak dan, so lahko pozneje danes bolj razdražljiva kot običajno. Tranziti lahko sprožijo stalno napetost, ki je zdaj v ospredju. Najbolje je, da se izognete pomembnim spremembam ali odločitvam, ne le zaradi izbirčnih tranzitov, ampak tudi zato, ker bo jutri nova luna.

Niste razpoloženi, da bi se prilagajali željam drugih, vendar ste nagnjeni k kolebanju med tem, da se zdi, da točno veste, kaj želite, in umikom. Danes si privoščite oddih, če vam to uspe.
 

Bik

20. april - 20. maj

Spuščanje napetosti in frustracij vam lahko pomaga, da bolj polno uživate v dnevu, dragi bik. Osebna privlačnost je močna, zlasti ko se oddaljite od svojih rutin in sprejmete nove ideje in možnosti. 

Kljub temu se Uran v vašem znamenju usmerja proti manjšemu, a napetemu aspektu s Soncem pozneje danes in lahko se počutite klavstrofobično glede nedavnih obveznosti. Razmislite o področjih notranje nesreče, za katera se zdi, da ta vidik danes vznemirja, vendar se za zdaj izogibajte obsežnim odločitvam ali dejanjem. Dan je bolj primeren za manjše popravke. 

Če se zaradi nekoga počutite omejene, je to lahko znak, da se preveč odrekate zaradi miru in na račun svoje notranje sreče. Ker bo jutri mlada luna, je dobro, da se sprostite, razmislite in razmišljate.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dan pred mlado luno je, dragi dvojčki, in to pomeni, da je bolje, da se umirite. Lahko se počutite vzpone in padce: eno minuto ste samozavestni, naslednjo minuto negotovi, vendar vas noben od teh vzponov in padcev verjetno ne bo resno odvrnil. 

Danes upočasnite svoj pristop le toliko, da vidite, kje morda kaj pomembnega zamujate. Vaša obramba morda ni na ravni, zaradi česar ste nekoliko ranljivi za sodbe ali komentarje drugih. Bodite nežni do sebe. Sprejmite zdaj in ukrepajte, ko se vam zdi prav. Razmislite o načinih za izboljšanje, izboljšanje in uživanje v trenutnih odnosih. 

Tranziti pozneje danes vas lahko pustijo ugibati in morda je bolje, da se osredotočite na to, kaj je treba spremeniti, namesto na to, kdo se mora spremeniti! Prvi pristop je bolj konstruktiven, saj spodbuja samozavedanje. Vendar pa današnji tranzit Merkurja in Venere pomaga pri resnično podporni in koristni komunikaciji in izmenjavi.

Rak

21. junij - 22. julij

Dnevne energije so ponavadi nekoliko navzgor in navzdol, dragi rak, toda na ta dan pred mlado luno je bolje, da se umirite. Kljub temu si lahko zamislite cilje, povezane z vašimi dnevnimi rutinami in zdravjem, saj jutrišnja mlada luna predstavlja energijo za svež začetek v tem smislu. 

Umirite se, razmislite, popravite in sanjajte danes za najboljše rezultate. Dokler se ne počutite obtičali, se lahko ozrete v preteklost, ki vam koristi, ali pa se odločite, da boste poskrbeli za nekaj negotovih koncev. Če ste nekatere stvari pustili nedokončane, se lahko zaradi njih zdaj počutite nekoliko pod stresom, vendar je bolje, da se umirite in se izogibate pretiravanju. 

Kasneje danes lahko pride do nekaterih frustracij zaradi dela ali rutine, še posebej, če menite, da ne morete povsem premagati slabe navade ali se zdi, da se ne morete premakniti mimo stare frustracije.

Lev

23. julij - 22. avgust

Ker odločitve danes ne pridejo zlahka, dragi lev, boš morda moral začasno opustiti, če razmišljanje postane kontraproduktivno. Dan pa ima nekaj zelo svetlih točk. V delovnih okoljih je lahko napredek in dobra volja. Nova spoznanja ali preprosto svež odnos vam lahko olajšajo življenje glede rutin in obveznosti. 

Pozneje danes lahko prinese nekaj presenečenj, predvsem v zvezi z delom ali obveznostmi, vendar se poskušajte ne sekirati zaradi tega. Ko pride v poštev aspekt Sonce-Uran, se je bolje odločiti za spremembe in prilagoditve, ne da bi jih vsiljevali. 

Morda je bolje razmisliti o tem, kaj spremeniti, namesto da takoj ukrepate. Ker bo jutri mlada luna, bo verjetno preusmeritev, zato bodite pozorni zdaj. Če poskušate pospešiti tempo, je bolj verjetno, da bo danes delovalo proti vam.

 

Devica

23. avgust - 22. september

Danes lahko pride do ustvarjalnih izmenjav in zanimivih informacij, draga devica. Vaše občinstvo se lahko odpira ali pa so vaše izkušnje širše in občutek je odličen. Ljudje uživajo v vaši perspektivi in ​​podpirajo vaše ideje. Z vidikom Sonce-Uran, ki prihaja v poštev pozneje danes in mlajem jutri, je morda bolje, da se nekoliko opustite, kot da bi poskušali napredovati. 

Lahko se zdi, kot da se stvari odvijajo počasneje ali občasno kot običajno, in bolje je, da se osredotočite na to, kar je treba narediti, namesto da skrbite za tempo. Pravi čas je, da razmislite o stališčih, ki vam ne služijo več dobro. 

Morda boste razmišljali o tem, da bi projekte ustavili ali odložili, če lahko počakajo in če ovirajo pomemben počitek in regeneracijo, ki ju potrebujete v prihodnjih dneh. Ponovno povezovanje s svojo potrebo po domačnosti, udobju in varnosti je zdaj bistveno.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Ker se Luna danes usmerja v vaš komunikacijski sektor, draga tehtnica, boste morda iskali dodatno mentalno stimulacijo ali raznolikost. Aspekt Merkur-Venera krepi vaše pogovore in vzorce razmišljanja. Če pa ste prevzeli preveč, boste danes verjetno občutili napetost, saj sta Sonce in Uran v nasprotju, a ne povsem soočena drug z drugim. 

Del vas želi ohraniti lahkotnost, drugi del pa bi raje šel vse. Sonce vas spodbuja, da dodatno energijo vlijete v študij ali osebne interese, medtem ko bi Uran raje, da se malo poglobite v bolj zadovoljujoč projekt oz. zasledovanje. Zaradi tega lahko sedite na ograji. Upoštevajte, da bo jasnost kmalu prišla. Na ta dan pred mlado luno je bolje, da se umirite in sprostite, kot pa da se razgibate. 

Ne dovolite, da vas ta izbirčni vidik prepriča, da morate zaradi neke zadeve skrbeti ali biti pod stresom. Namesto tega sta lahko nezadovoljstvo ali nemir znak, da morate v prihodnosti narediti spremembe. Na obzorju so nova zanimanja in usmeritve.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Bodite pozorni na nagnjenost k temu, da se preveč osredotočate na stvari, ki jih danes še niste dokončali, dragi škorpijon, saj lahko to povzroči občutek, da ste zaostali. Namesto tega se osredotočite na to, kar morate narediti, in se tem stvarem približujte korak za korakom. 

V nasprotnem primeru lahko naredite zelo malo! Potrudite se, da upočasnite svoj tempo in se izogibate pretiranemu razmišljanju za najboljše rezultate danes. Na srečo lahko okoli vaše komunikacije, osebnih interesov ali projektov nastane prijeten hrup, zaradi katerega se veselite. Lahko ste občutljivi na občutke zastoja v rasti in napredku pozneje danes, ko se Sonce in Uran odpravita v aspekt. 

Rešitev teh nenehnih izzivov verjetno ne bo prišla zdaj, a če se lahko znebite nekaterih frustracij, lahko že danes najdete marsikaj, v čemer lahko uživate. Pogovarjanje o stvareh je koristno in drugi vas bodo zelo podpirali. Na ta dan pred mlado luno se izogibajte povsem novim prizadevanjem. To je naraven konec cikla, v katerem je nove projekte najbolje pustiti ob strani in se pripraviti na nove začetke, ki prihajajo.

Strelec

22. november - 21. december

Luna se danes premakne v vaše znamenje in krepi vaše občutke in čustvene potrebe, dragi strelec. Ko dan napreduje, pride v poštev tranzit Sonce-Uran, ki vam lahko da občutek, da imate nedokončane posle, kar lahko vodi v nepotreben stres. 

V resnici so manjše prilagoditve boljše od obsežnih sprememb na ta dan pred mlado luno v vašem znamenju. Prisluhnite svojim notranjim vznemirjenjem, ki kličejo po spremembi, zlasti glede dela, zdravja in navad, vendar se izogibajte podleganju ideji, da morate spremembe narediti takoj. 

Če se danes počutite utrujeni ali ne morete nadaljevati, boste morda potrebovali nekaj odmora od rutine ali dodaten počitek. Morda si prizadevate čim bolj odstraniti motnje. Bolje je, da se sprostite in vzamete, razmislite in se sprostite.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Čeprav lahko kasneje danes pride do nekoliko nenormalnega ali razburkanega tempa, dragi kozorog, ste v dobrem položaju za razmišljanje, razmišljanje in pogovore. Pravzaprav bodo drugi morda še posebej uživali v vašem stališču in se bodo danes celo držali vaših besed. 

Luna gre v vaš sektor zasebnosti in naravni čas je, da se prepustite, umirite in obdelate. Jutri bo nastopila nova luna, ki bo to temo še okrepila. Vsekakor si vzemite čas za čustveno polnjenje! Današnji dan vas potegne v mirnejše čustveno mesto, vendar se zaradi tranzitov težko sprostite. 

Začasno je danes lahko težko pošteno načeti tabu ali zapletene teme, ne da bi se na koncu počutili nerodno ali izključeno. Tudi če mislite, da bi se morali z nekom soočiti o zadevi, ki vas muči, vam lahko nekaj prepreči, da bi to storili, vendar se lahko sčasoma odpre okno. Vzemite si čas kasneje.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnje izmenjave in razmišljanja so lahko prijetna in koristna, dragi vodnar. Razmišljate o nedavnih občutkih in reakcijah in dobro je, da stvari uredite. Ker se Sonce in Uran pozneje danes usmerjata v neprijeten kot, bodite pozorni na nepotrebne skrbi. 

Prehitevanje skozi stvari bi lahko vodilo do slabih odločitev in rezultatov, zato si vzemite čas za razmislek, preden zdaj naredite spremembe. Ali pa lahko pride do manjšega konflikta med potrebo po ukvarjanju z družinskimi ali osebnimi zadevami in željo po ohranjanju drugih vezi in odnosov. 

Gremo proti novi luni in dogajanje v času te lune pomaga utreti pot osebnim spremembam in novim začetkom. Danes, pred to novo luno, raje premislite in obdelajte, kot da bi se potiskali naprej s povsem novimi prizadevanji.

Ribi

19. februar - 20. marec

Luna se danes premakne na vrh vaše sončne karte, drage ribe, in pritegne vašo pozornost na vaše prioritete, dosežke in cilje. Jutri se bo združil s Soncem in oblikoval mlado Luno, danes pa je najboljši za sprejemanje, namesto za pospeševanje. 

Na srečo vam aspekt Merkur-Venera pomaga razčistiti svoja čustva in naklonjenosti, in to je prijeten proces. Bilo bi dobro, da ste še posebej pozorni na svoje besede pozneje danes, saj Sonce na javnem območju vaše karte tvori neroden kot z Uranom v vašem sektorju komunikacij. 

Morda boste sicer sprožili malo polemike. Ta tranzit vam lahko povzroči občutek, da morate pohiteti, da dokončate povezano zadevo ali da nekaj izrinete, preden je pripravljeno. Poskusite ne podleči tovrstnim pritiskom.

Starejše novice