Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Tor, 21.11.2023 07:32
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 21. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Medtem ko Luna preživi dan v ozadju vaše sončne karte in potrebujete nekaj dodatnega časa za razmislek, dragi oven, je to lahko odličen čas za delo na nečem, kar imate radi, in naredite več. Morda boste odkrili ali obudili svojo strast do nečesa (in morda nekoga). 

Lahko pride do novih vpogledov v kariero ali raziskovalni projekt, vaše finančne zadeve ali intimne zadeve, ki vas bodo resnično popeljale pred igro. Zdaj je poudarek na rasti, izboljšanju in razumni uporabi vaših virov. V vaših odnosih in interakcijah je zdaj prijetna intenzivnost. 

Blagoslovljeni ste s sposobnostjo vnaprejšnjega razmišljanja o dolgoročnem načrtu igre. Priznanje lahko spodbudi vaše ambicije in predanost ali pa imate močnejši občutek za svoje prioritete, kar vam pomaga, da se osredotočite. Vaš občutek prihodnosti je zdaj skoraj preroški, saj se zdi, da natančno veste, kaj je treba spremeniti.

 

Bik

20. april - 20. maj

Skupna vizija ali nekaj, za kar si morate prizadevati, vas lahko danes poveže z nekom posebnim, dragi bik. Morda boste pridobili močnejši občutek, da greste nekam v razmerje ali projekt. 

Želja po izboljšanju, učenju in razširitvi izkušenj je intenzivna in motivirajoča. Povezovanje s partnerjem ali vašimi potrebami in željami je danes lahko razburljivo. Lahko ste v dobrem položaju, da se združite in uživate ali dosežete nekaj za vas pomembnega. To je pomemben čas v vašem življenju, da razširite svoj um, delite svoje izkušnje in zamisli z drugimi ter razmislite o načinih za raziskovanje novih obzorij. 

Lahko pride do precejšnjega navdušenja nad idejo ali temo, druge pa neverjetno zanima, kaj imate povedati, poučiti ali deliti. Želje po večji svobodi gibanja in misli so močne in to je lahko čas, da se na novo odkrijete z novimi idejami, znanjem in življenjskimi izkušnjami.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Današnje energije so nežno ambiciozne, dragi dvojčki. Lahko bi se znašli pri reševanju težav ali soočanju z izzivi, ki ste se jim prej izogibali. Zdaj ste bolj odločeni za izboljšave, pogumni in proaktivni! 

Lahko dosežete razumevanje o delitvi moči v odnosu ali prepoznate prednosti združevanja svojih talentov ali virov z nekom drugim. V zvezi lahko pride do dobička ali pa boste morda odkrili informacije o privlačnosti ali povezavi iz preteklosti, ki vam pomaga v sedanjosti. 

Danes ste lahko precej učinkoviti in produktivni, pravzaprav z Marsom, ki trenutno daje energijo vašemu delovnemu in zdravstvenemu sektorju, v pozitivnem odnosu z močnim Plutonom. Morda boste še posebej uživali v predelavi ali prenovi projekta. Ste raziskovalni in pripravljeni reševati probleme in skrivnosti. 

Rak

21. junij - 22. julij

Notranja harmonija lahko izhaja iz stika s svojimi globljimi potrebami, dragi rak, kar vas postavi v pozitivno razpoloženje. Interakcije ena na ena so lahko preobrazbene, saj se ne morete samo osredotočiti na problematična področja, ampak ste pripravljeni izboljšati stvari. 

Učenje iz razlik s partnerjem ali tesnim prijateljem se zdaj zdi najboljši način za povečanje intimnosti. Če nekdo v vas vzbuja močna čustva, pomislite na to kot priložnost, da bolje razumete sebe, svoje občutke in odnos. In če so meje prestopene, je čas, da stvari razčistimo. Morda pogumno iščete resnico o neki zadevi, spreminjate svoje odnose in razbijate obrabljene vzorce odnosov. 

Lahko pride do razsvetljenstva in napredka, z možnostjo, da povezavo ali projekt dvignete na novo raven. Izražanje sebe z večjo močjo in odločnostjo v odnosih je zdaj lahko koristno.

Lev

23. julij - 22. avgust

Odnosi so danes lahko strastni in intenzivni, dragi lev. Morda boste doživeli trenutek resnice ali se boste počutili pripravljeni načeti zapletene teme. Vaša vzdržljivost je močna; če ne, boste danes našli vse razloge, da ga želite zgraditi ali izboljšati svoje zdravje. 

To je lahko močan čas, da stopite v stik s svojimi najglobljimi ambicijami in željami, povezanimi z delom, zdravjem in domačim življenjem. Možnosti za odpiranje novih temeljev na področju službe ali zdravja ali za odkrivanje prave strasti so zdaj zelo močne. Ponosnejši ste na svoje delo, storitve, predanost, družinsko življenje in cilje dobrega počutja. 

Ustvarjalna moč se poveča – lahko se osredotočite na tisto, kar želite, in temu prizadevanju posvetite svoje srce. Pridobili boste globlji vpogled in zavedanje o nečem, kar na primer vodi k pametnejšim delovnim metodam, boljšim odnosom z družino ali krepitvi zdravja.

Devica

23. avgust - 22. september

Zdaj se lahko oblikujejo pomembne povezave, draga devica, in morda se boste odločili prevzeti nalogo, ki ste jo prenesli v preteklosti, ker ste zdaj pripravljeni nanjo. Zelo dobro znate prepričati in očarati druge. 

Vnašate več predanosti, globine in osredotočenosti na romantična ali ustvarjalna prizadevanja. Dotaknitev svojih globljih čustev je lahko koristna, tako za ozdravitev kot za večjo intenzivnost projekta ali odnosa. 

Odkrivate več o svojih globljih ambicijah in željah, za katere morda nikoli niste vedeli, da jih imate. Lahko pride do katarzične sprostitve, verjetno skozi pogovor, umetniško dejavnost, strastno zvezo ali celo zapis v dnevnik. Verjeten je občutek bližine s svojim srcem ali z nekom posebnim. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Danes naravno težite k temu, da svojo energijo in vire vložite v prave stvari, draga tehtnica. Reševanje težav ali popravljanje preteklih napak je lahko del tega. Zdi se, da so spremembe, ki se dogajajo zdaj, namenjene odpravljanju nebistvenih stvari, kar na koncu zmanjša stres in zbistri vaš um. 

Želite poskrbeti za posel, opraviti delo, ki ste ga odlašali, in stvari zmanjšati ali poenostaviti. Za nekaj se boste še potrudili, če bo to pomenilo, da se boste dolgoročno počutili bolj varne. Lahko se pojavi finančna strategija, ki vam je lahko zelo koristna, zlasti glede doma in družine. Možno je, da vam danes pride partner ali posebna oseba. 

Sprejmite odnos do izboljšanja na materialni in čustveni ali duhovni ravni za najboljše rezultate zdaj. Imate ogromno podpore za spremembe na bolje, predvsem povezane z denarjem, dragocenostmi, domom in družino. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Če vidite nekaj do konca, vam pomaga, da se počutite močnejšega in imate večji nadzor nad svojim življenjem, dragi škorpijon, in to je odličen čas, da svojo pozornost usmerite na nekaj za vas pomembnega. 

Obstaja lahko goreča želja po prenovi, osvežitvi in ​​spremembi življenja na bolje, zato izkoristite to. Ste v odlični formi za spremembe in izboljšave. Vaše besede imajo danes velik vpliv, vi pa tudi! Prenašate svoje sporočilo, zato se prepričajte, da popolnoma stojite za tem, kar zdaj sporočate. 

Pogumno se soočate z globljimi vprašanji, ki jih je treba rešiti, in ste bolj namenski in premišljeni pri svojih dejanjih. Vendar pa je sprememba stresna, tudi če ste se zanjo odločili, zato se nagradite s samorazumevanjem. Lahko je čas nenavadnih dogodkov ali novic, ki spremenijo vaše miselne vzorce ali vodijo do plodnih povezav. 

Strelec

22. november - 21. december

Zdaj lahko pride do zanimivih odkritij, povezanih z vašimi financami, dragi strelec, ali pa v celoti izkoristite vir ali talent. Z ambicioznimi, odkritimi energijami dneva boste morda odkrili načine, kako narediti več iz tega, kar imate. Prav tako pogumno iščete – in se soočate – z resnico, ki vam pomaga priti do mesta, kjer ste pripravljeni narediti bistvene spremembe. 

Morda boste jasneje videli prejšnjo zmedeno situacijo ali nekomu odpustili in uživali v trenutku očiščenja, ki vodi do ozdravitve. Lahko ste odločeni, da boste naredili korake k temu, da se boste počutili bolj varne in varne, ali pa boste vzpostavili povezavo, ki vam bo pomagala doseči te cilje. 

Trenutni tranziti izostrijo vašo osredotočenost in vas lahko celo napolnijo z občutkom namena ali poslanstva. Prizadevajte si priti v stik s tem, kar vas resnično motivira, in določite materialne prioritete. Ker lahko jasneje vidite vrednost stvari, je na splošno pravi čas za nakupe, načrtovanje in strategijo.

Kozorog

22. december - 19. januar

Dan je lahko rahlo tekmovalen, dragi kozorog. Inherentna potreba po spremembi vašega odnosa do življenja je z vami. Strasti se razvnemajo. Težko situacijo lahko obrnete na bolje, če se odločite za to, in imate za to zdaj prepričljivo planetarno podporo. 

To je lahko čas, da pritegnete, kar ali koga želite, sledite cilju in naredite razliko. Vaš občutek o tem, kaj je za vas najpomembnejše, je pravi in ​​zadevi ali situaciji pridete do dna. Spremembe, ki jih izvajate zdaj, so lahko zelo pomembne. Odkrivate svojo resnično osebno moč, in to lahko skozi mreženje, deljenje in povezovanje z drugimi. 

Zdaj si lahko vodja. Danes se boste morda želeli lotiti projektov, ki vam veliko pomenijo ali ki zahtevajo dodatno koncentracijo in predanost. Morda se boste naučili nekaj novega ali nadalje raziskali zadevo, kar bo privedlo do kritičnega vpogleda.

Vodnar

20. januar - 18. februar

To je lahko močan čas za premike v karieri, osebna razsvetljenja in ugled, dragi vodnar. Morda vas bodo slavili ali cenili za vse, kar ste storili ali kar trenutno počnete. Namesto tega boste morda odkrili novo zanimanje ali privlačnost, uživali v zasebni razsvetljenju ali izkušnji, ki vas navdaja z zaupanjem, ali šli skozi smiseln pregled svojih občutkov. 

Lahko se oprete na svoje pretekle izkušnje in modrost, da naredite korake in odločitve v karieri ali življenju, ki so bolj pristni in dajejo moč. Želja po dolgoročnih izboljšavah je zdaj z vami in za to imate veliko planetarno podporo. 

Zdi se, da privabljate prave vire ali ljudi. Tiste stvari, zaradi katerih se počutite negotove ali obremenjene s krivdo, je treba odpraviti, a najprej je treba odkriti njihov izvor in to se prav lahko zgodi zdaj! To je pravi čas, da se osredotočite na prestrukturiranje, obnovo, raziskovanje in recikliranje idej in projektov. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Današnje energije vas ponavadi držijo prizemljene, drage ribi, hkrati pa uspejo nežno razburkati vaše ambicije. Ste v idealnem položaju, da razširite svoj um in se po potrebi izvlečete iz zagate. To je lahko čas za poglobljeno kopanje, odkrivanje vaših potreb in želja ter nato uporabo teh spoznanj v resničnem svetu. 

Postavljeni ste za čiščenje, sprostitev in napredovanje glede prijateljev. To je lahko tudi čas, da se povežete s svojo iskreno željo po prizadevanju za uresničitev sanj ali cilja ali za preoblikovanje in izboljšanje vašega družbenega življenja. 

Dobiš iskren vpogled v problematična področja in okno v svoje najgloblje potrebe, kar je močna kombinacija. Zadrževanje nekaterih načrtov zase ali samostojni tempo je lahko koristna strategija. To je čas za pomembne, dolgotrajne spremembe, ki vključujejo prijateljstva, skupinska združenja, založništvo, potovanja in sisteme prepričanj. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice