Člani skupine MRFY so na posebnem modnem druženju v dar dobili presenečenje, ki jih me narisalo nasmehe na obraze – torto s sladkimi figuricami samih sebe (foto: Marko Vavpotič).
Ljubljanainfo
Pon, 15.4.2024 09:22
Trenutno ena najbolj priljubljenih glasbenih skupin pri nas, skupina MRFY, se te dni mudi na svoji koncertni turneji po Sloveniji.

So si pa novomeški glasbeniki Gregor Strasbergar – Štras, Lenart Merlin, Tomaž Zupančič in Rok Klobučar, ki Slovenijo osvajajo že od leta 2018, vzeli čas za hitro pavzo, saj so pred dnevi prišli na posebno modno druženje v ljubljanski Emporium, kjer so navdušili povabljene goste, hkrati pa so ostali brez besed. 

Unikatno torto izpod rok znane slaščičarke Nine Nemanič (Nina Nana) so krasile sladke figure MFRY (foto: Marko Vavpotič).

Razlog? Gostitelji dogodka so jim namreč poklonili posebno presenečenje – torto, ki jo krasijo sladke mini figurice članov skupine, za kar je poskrbela znana slaščičarka Nina Nemanič – Nina Nana. 

»Pa saj ne moremo verjeti, torta je cela umetnina! Naše male figurice pa so kot naši izrezani dvojniki. Počaščeni smo iz srca,« so povedali navdušeni glasbeniki, ki letošnjo pomlad prisegajo na barve v vseh pogledih, kar so dokazali tudi s svojimi opravami na modnem druženju. 

MRFY-ji se namreč najraje izražajo prek modnih navdihov in predvsem glasbe, saj preko nje izražajo sebe, svoje vrednote in navdihujejo ostale.

Starejše novice