Slika je simbolična.
sobotainfo
Tor, 27.2.2024 08:15
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 27. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

To je lahko dober dan za krepitev vaših zavezništev in pomoč tistim, ki jo potrebujejo, dragi oven. Z napredovanjem dneva pride v poštev kvadrat Mars-Jupiter, ki je lahko poln, živahen čas s prijatelji ali naporen čas zaradi povpraševanja. Morda vam je všeč pozornost, lahko pa se tudi počutite nekoliko preobremenjeni ali nemirni.

Možno je tudi, da vas impulzivnost in nepotrpežljivost začasno spotakneta. Prizadevajte si ujeti navdušenje dneva in uživajte v njem, vendar se izogibajte. Pritisk, da nekaj potisnete naprej, lahko privede do napak ali pa se vam lahko zdi, da ste čez glavo ali da ste prevzeli preveč.

Zaradi tega se lahko prej počutite preplavljene kot navdihnjene. Morda tudi preveč zapravljate ali se razvajate, saj ste manj zaskrbljeni za svojo prihodnost in bolj skrbite za trenutek. Zdaj je ključnega pomena zmernost, čeprav jo je lahko težko uporabiti v praksi.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnje energije so ustvarjalne in motivacijske, dragi bik. Še posebej, ko dan napreduje, se Mars in Jupiter usmerita proti kvadratu in lahko pride do nekaj impulzivnih premikov.

To, kar počnete danes, ima večji vpliv kot običajno, vendar bo vaša 'dostava' morda potrebovala nekaj pozornosti ali pa boste videti vsiljivi ali pretirani.

Umirite se, če menite, da se vznemirjate zaradi nepomembnih stvari, vendar si prizadevajte izkoristiti pozitivno energijo te kombinacije. Preden prehitro skočite v nekaj, skrbno pretehtajte svoje možnosti. Vendar ohranite svoje navdušenje! To je ravnotežje, vendar dosegljivo.
 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Nemir je danes resnična možnost, dragi dvojčki, vendar lahko dan zaključite z občutkom, da imate preveč na krožniku ali da ste slabo načrtovali. Ko se oblikuje kvadrat Mars-Jupiter, je verjetno najbolje, da se izogibate sprejemanju obveznosti, dokler ne upoštevate vseh spremenljivk.

Morda boste pretiravali s svojim argumentom ali pa se boste popolnoma razburili zaradi različnih mnenj. Pazite tudi na pretiravanje in preveliko zavzemanje, saj lahko navdušenje vodi v pretirano samozavest, kar lahko pomeni, da mislite, da zmorete več, kot je realno mogoče.

Optimizem je lep, vendar je napačna presoja trenutno bolj verjetna kot običajno, zato razmislite in bodite prijazni do sebe v prihodnosti. Rutine je težje prenašati kot običajno, in če iščete več nalog, ki bi jih dodali v svoje življenje, boste lahko na koncu precej preobremenjeni, zato se poskusite nečesa znebiti, preden dodate nekaj novega. 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Trenutno je v vaših odnosih mešana, a animirana energija, dragi rak, z Marsom, ki ogreva vaš sektor intimnosti, Jupiter pa ogreva vaš sektor prijateljstva. Ta dva se usmerjata proti spopadu in lahko nihate med željo, da bi si bili neverjetno blizu, do želje, da se preprosto ločite, izražate več neodvisnosti in sprejemanja.

Po svojih najboljših močeh poskušajte težave obravnavati kot spodbudne izzive, saj obstaja srednja pot in v vašem interesu bi bilo, da jo najdete. Če greste v skrajnosti, lahko izgubite obe možnosti, če pa sklepate kompromis, boste imeli malo manj, vendar boste imeli obe.

Prav tako se danes čim bolj izogibajte situacijam, ki vas lahko spravijo v dolgove, saj je današnja težnja k pretiravanju.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

S kvadratom Mars-Jupiter, ki vpliva na dan, dragi lev, je veliko navdušenja, ki ga lahko izkoristite. Kljub temu so lahko drugi v vašem življenju vsiljivi, animirani in morda preveč dejavni v vaših očeh.

Težave z egom se lahko pojavijo pri vašem delu, pri tistih, ki so na oblasti, ali pri pomembnih ljudeh v vašem življenju. Ta vidik lahko nasprotuje vaši strasti do razmerja vašim ambicijam.

Izogibajte se, če je le mogoče, obljubljanju ukrepanja glede nečesa samo za trenutek, saj ponavadi precenjujete svojo sposobnost, da temu sledite. Ta vidik ponavadi poveličuje in dramatizira stvari! Upoštevajte, da bi moralo biti ob tako velikem poudarku na vašem partnerskem sektorju v teh dneh reševanje težav v odnosih prednostna naloga. 

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Na splošno je dober čas za sporočanje svojih občutkov ter izmenjavo idej in prepričanj, draga devica. Kljub temu bo odvečno energijo danes morda težko usmeriti, zlasti ko dan napreduje in se približujemo kvadratu Mars-Jupiter.

Ste v dobri kondiciji za pridobivanje podpore in dejavnosti doma ali v službi, toda podleganje nemiru ali nepotrpežljivosti lahko ovira zabavni potencial dneva. Morda se boste na koncu počutili preobremenjene ali pa bo želja po pospeševanju projekta povzročila drage napake. Izključite motnje, da se osredotočite na eno stvar naenkrat. Morda boste tudi pozorni na nagnjenost k potiskanju in draženju.

Lahko pride do tekmovanja z opravljanjem vsakodnevnih obveznosti in obveznosti ali z opravki in nalogami. Želja, da bi opravili svoje delo, in iskanje nerutinskih izkušenj sta resnični in vztrajni potrebi, toda pretiravanje z obema lahko vodi le v izčrpanost.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Čeprav je danes nekaj zelo produktivnih energij, draga tehtnica, obstaja težnja, da z njimi pretiravate! Vaša želja po občutku, igri in uživanju življenja do konca je v teh dneh močna, Mars pa prehaja v vaš sektor užitka in veselja. Danes se Mars usmeri proti kvadratu z Jupitrom, kar lahko kaže na eksces.

Morda boste precenili, kaj lahko prenesete v razmerju, zaradi česar boste obžalovali. Spomnite se, da več ni vedno potrebno ali bolje! Pazite tudi na pretirane obljube ali pričakovanja, zlasti od sebe. Morda so dobronamerni, vendar bi jih lahko naredili v vročem trenutku. Ta tranzit vas nagiba k temu, da prevzemate preveč in sprejemate impulzivne odločitve.

Vendar, če obvladate nemir in se osredotočite na uživanje v tem, kar imate, ali če nameravate sprejeti razumen izziv, lahko bolj temeljito uživate v dodatnem odmerku navdušenja, ki ga prinaša dan.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

To je lahko produktiven dan v smislu dejavnosti, dragi škorpijon, toda zaradi bližajočega se kvadrata Mars-Jupiter lahko pride do težnje, da bi nekaj preveč pritisnili ali pretiravali. Pazite, da ne podpihujete konfliktov, še posebej, če se počutite zaprti in nemirni.

Namesto tega si prizadevajte izkoristiti svojo dodatno energijo tako, da jo prelijete v nekaj konstruktivnega ali fizičnega, ne da bi pri tem pretiravali. Morda vam bo pomagalo, če se boste od običajne rutine oddaljili, da boste ohranili visoko raven čustvenega vznemirjenja – nekaj, kar ta tranzit včasih zahteva.

Pazite tudi na trmoglavost z mnenji, saj lahko debate danes postanejo preveč osebne. Lepo bi bilo, če bi bile nagrade takojšnje, a če streljaš previsoko, lahko pride do nepotrebnih frustracij. Skupne dejavnosti so lahko zdaj še posebej primerne.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Na splošno je pravi čas za ukrepanje na pomembnem projektu, dragi strelec, še posebej na področju komunikacije ali učenja. Videti je, da ste pripravljeni na izziv! Toda ko bo dan napredoval, boste morda ugotovili, da imate preveč na krožniku ali da imate težave z razporedom, ki jih morate rešiti.

Določanje, koliko lahko storite ali prevzamete, je lahko izziv, saj se vaša želja in realnost začasno ne ujemata. Lahko se precej vznemirite glede metode ali ideje z močnim vplivom kvadrata Mars-Jupiter.

Duševna energija je na višku. Debate se lahko hitro stopnjujejo! Vaš um lahko divja in obstaja lahko veliko vznemirljivih idej, vendar vas motnje, nemir ali dolžnosti lahko preprečijo, da bi jih uresničili ali spodbudili k delu. Potrudite se, da stvari ne hitite.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Navdušenje je danes visoko, dragi kozorog. Čeprav je to nekaj, kar bi morali zajeti, je treba načrte uvesti, namesto da bi jih sprožili zdaj, tudi če del vas hrepenijo po stavah ali tveganju. Morda boste danes čutili tudi potrebo po obrambi svojih vrednot.

Skušnjava, da bi si izposodili svojo prihodnost, je velika ali pa bi lahko ugotovili, da zdaj nekaj precenjujete z Marsom, v vašem sektorju financ in vrednot, ki se usmerja proti kvadratu z Jupitrom v vaši tvegani, igrivi solarni peti hiši.

Pri izposojanju iz vaše prihodnosti ne gre samo za denar, čeprav ga zagotovo pokriva, ampak lahko vključuje tudi skok v nove situacije brez razmišljanja o posledicah in dajanje obljub ali zavez, ki jih morda ne boste mogli ali želeli izpolniti. Če so vložki nizki, ni mogoče izgubiti veliko, razen morda malo ponosa. Če so vložki visoki, počakajte na dan, ko bosta vaša presoja in potrpežljivost boljši.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Medtem ko v teh dneh na splošno sami določate tempo, dragi vodnar, priznavate tudi vrednost ekipe in ste pripravljeni sebe, vključno s svojim strokovnim znanjem, deliti z drugimi. Zlasti ko dan napreduje in je kvadrat Mars-Jupiter pod močnim vplivom, boste morda zelo navdušeni, vendar je ključnega pomena, da ne pričakujete takojšnjih rezultatov.

Preskakovanje korakov lahko privede do prihodnjih težav, zato se poskusite upočasniti, hkrati pa ohranite optimizem, ki ga uživate. Želja po uresničevanju osebnih načrtov je lahko v nasprotju z družinskimi prizadevanji ali interesi. To je lahko čas malo preveč stimulacije!

Poskusite se ne osredotočati preveč na svoj idealni scenarij, ker jemlje energijo produktivnosti v sedanjosti. Smiselno je poiskati načine za sprostitev napetosti in ukrepati z nizkimi vložki ali ki vključujejo zapuščanje težav.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Morda se počutite nemirni, želite nekaj narediti, vendar negotovi, kam usmeriti svojo energijo danes, drage ribi. Ta občutek izvira iz kvadrata Mars-Jupiter, ki ima močan vpliv. Lahko pride do razlike v mnenjih, ki vam zleze pod kožo.

Nekaj, kar je danes izrečeno, lahko sproži skrito ali potlačeno jezo in lahko pride do nenadnega konflikta, zato bodite pozorni na to težnjo. Impulzivnost je lahko močna in uživate v novi dejavnosti ali sodelujete v nečem, česar že dolgo niste počeli.

Vendar pa se poskušajte izogniti pretiranemu raztezanju. Zdaj vas močno vleče k zasebnemu času ali času, ki ga preživite sami, vendar so tudi vsakodnevni posli, stiki in projekti velika privlačnost, zaradi česar je težko vedeti, kje začeti. Ne glede na to, ali je tempo okoli vas naporen ali ne, se lahko počutite nekoliko nagnjeni ali pod pritiskom. 

Starejše novice