Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pet, 22.9.2023 08:06
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 22. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Manjši izziv Mars-Saturn danes bolj spodbuja delo kot igro, dragi oven, vendar ni lahko videti konca poti, saj so verjetne upočasnitve. Trik je v tem, da stvari naredite korak za korakom. Poskusi, da nekaj potisnete premočno ali hitro, se bodo verjetno soočili z blokadami. Odločite se, da boste svoje načrte uresničili ob boljšem času.

Praktične zadeve so kljub tej energiji v dobrem stanju, zlasti če se opirate na potrpežljivost. Kljub temu, z direktnim Merkurjem in nedavno mlado luno, boste premagali občutek, da ste čustveno 'zataknjeni' zaradi osebnih skrbi. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Odgovornosti do drugih se lahko danes zgodaj počutijo nenavadno težke, dragi bik. Čeprav bi morda želeli nekaj hitro premakniti naprej, se lahko zdi, da vas manjši izziv Mars-Saturn blokira ali upočasni.

Nestrpnost vas dodatno upočasni, zato upoštevajte, da so poskusi pregledovanja, urejanja ali prilagajanja bolj smiselni kot neposredno in takojšnje ukrepanje samo za določen čas. Morda si želite nečesa, česar ne morete imeti, ali pa se vaši načrti podrejo zaradi obveznosti do prijatelja.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Ustvarjalno gledano, pred kratkim ste bili na vrhuncu, dragi dvojčki, vendar se morda danes zgodaj spopadate z nekaterimi začasnimi blokadami v tem toku. To lahko pride v obliki zamude, prekinitve ali blokade z manjšim izzivalnim aspektom med Marsom in Saturnom.

Preveč osredotočenosti na proces doseganja ciljev namesto na vizijo vas lahko frustrira. Ni najboljši čas za občutek, da napredujete. Kasneje bo čas za družabna in romantična čustva. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Morda boste morali obiti blokade, izzive ali konflikte, da bi uresničili svoje želje v prvi polovici dneva, dragi rak. Odločitev, da počakate do boljšega časa, je morda vaša boljša stava! Nestrpnost vas trenutno spravi nazaj in najbolj smiselno je, da upočasnite tempo le toliko, da dobite smer.

Najbolje je, da se na zamude odzovete previdno in zrelo. Morda boste morali spremeniti svoje načrte ali cilje, da boste nekaj nadaljevali. Če se lahko obdržite in ohranite fokus, boste rešili nekatere težave, ki vam bodo pomagale še nekaj časa. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Aspekt Marsa in Saturna, ki vpliva na prvo polovico dneva, vas lahko frustrira, dragi lev, še posebej, če poskušate prehiteti nekaj, kar zahteva koncentracijo.

Izzivi v razmerju se lahko pojavijo sami in lahko vključujejo trenutno razmerje ali preteklo razmerje, ki vam jemlje možgane. Pozorneje preglejte čustva, ki se zdaj pojavljajo, saj so verjetno povezana z nečim, kar ste pred kratkim zakopali ali pometli pod preprogo. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

V prvi polovici dneva, draga devica, je treba opraviti delo in morda se soočate s pravili, tehničnimi težavami ali prekinitvami in blokadami, ki ovirajo vaše načrte. Tudi partner morda ni zelo kompromisen.

Prihajajo boljši časi za pospeševanje načrtov z Marsom v manjšem, a težkem aspektu s Saturnom. Lahko so neizrečene želje ali občutek, da si nekaj želite, vendar ne morete dojeti, kaj to je. Ne dovolite, da bi motnje, kot so te ovirale vaše cilje. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Danes zgodaj vas lahko manjši izziv Mars-Saturn upočasni, draga tehtnica. Nekdo bo morda čutil, da ste premočni ali nepotrpežljivi in ostri. Ne pozabite, ljudje vas trenutno jemljejo malo preveč resno!

Bolj ko pritiskate, močnejši je njihov odpor, zato je smiselno, da se umaknete Zaradi obveznosti se lahko zdaj počutite manj kot neodvisni. Prizadevajte si za potrpežljivost. Ko bo dan napredoval, boste lažje živeli in pustili živeti. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

S seboj imate dobro energijo za povezovanje, dragi škorpijon, zlasti v drugi polovici dneva, vendar je zgodnji dan lahko nekoliko bolj zapleten. Manjši izziv Mars-Saturn nakazuje blokado ali oviro.

Ni idealen čas za hitro uresničevanje vaših ciljev ali za spontanost in toplino v vaših izmenjavah. Lahko imate občutek, da vas nekdo omejuje ali ovira pri vašem napredku, kar je lahko frustrirajoče. Napetosti precej popustijo, ko dan napreduje.

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Manjši izzivalni aspekt Mars-Saturn, aktiven v prvi polovici dneva, vam lahko pomaga upočasniti, dragi strelec, kar je lahko koristno. Vendar pa lahko pride do zamude ali blokade v procesu, kar je lahko frustrirajoče.

Ta tranzit lahko oteži hitro delo proti cilju ali pa povzroči nesporazume z drugimi. Upoštevajte, da so upočasnitve lahko priložnost, da zajamete sapo in izboljšate svoje cilje. To je bolje kot zapravljanje energije z osredotočanjem na težave namesto na rešitve. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Danes zgodaj lahko manjši izzivalni aspekt Marsa in Saturna povzroči nekaj blokad, dragi kozorog. Tudi če želite narediti nekaj valov ali ukrepati, morda ne boste prišli daleč! Lahko bi ugotovili, da tisto, kar ste načrtovali, ni več izvedljivo, vendar je vsaka zamuda, do katere pride zdaj, verjetno začasna.

Potrudite se, da zdaj ne pritiskate na sebe, projekte ali druge, da bi odpravili problematična področja ali delali na stvareh, ki potrebujejo malo več pozornosti. Dnevni pritiski popuščajo, ko dan napreduje, čeprav se lahko zgodi, da vam je veliko manj mar zanje. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Danes je bolje, da se stvari umirite zgodaj, dragi vodnar, saj se lahko zaradi izziva Marsa in Saturna vse zdi razmeroma počasno, zlasti tiste stvari, nad katerimi sploh niste navdušeni. Ni idealen čas za medčloveške odnose in poskušanje zagovarjanja vašega primera bo verjetno samo poslabšalo zadeve.

Morda se vam zdi, da drugi ne podpirajo vas ali vaših načrtov, vendar je to začasno. Posledično se lahko tudi počutite nekoliko izven središča in nepopustljivi

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

V prvi polovici dneva lahko pride do ovire, ki jo je treba odpraviti, verjetno zaradi upočasnitve ali zamud, drage ribi. Prav tako lahko pride do občutka omejitev ali trme. Po navadi ste bolj občutljivi kot običajno na čustveno vzdušje okoli sebe ali pa bi lahko videli manj laskavo stran svojih odnosov.

Vendar pa vam lahko s potrpežljivostjo in nadaljnjim premislekom te stvari dajo več časa, da dokončate nekaj, kar potrebuje vašo pozornost. Ne glede na to, kako veliki so vaši načrti in ideje v tem trenutku, se izogibajte hitremu uresničevanju, dokler ne boste popolnoma prepričani o njih.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice