Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Ned, 10.12.2023 09:51
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 10. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Ste v odlični formi za vzpostavljanje povezav, po katerih hrepenite, dragi oven, ali pa lahko vidite osebo ali projekt v novi luči, in to je koristna perspektiva. Bolj se zavedate javnega mnenja in tega, kaj si drugi mislijo o vas, ko sprejemate odločitve. Vsekakor ste prav zdaj lahko prepričljivi in ​​očarljivi. 

Gladka energija je z vami za izražanje sebe in sodelovanje z drugimi. Morda boste dobili priložnost, da pojasnite svoje stališče o zadevi ali dosežete prijateljski dogovor. Morda boste izvedeli stvari, ki vam bodo pomagale pri vaši karieri, govorili o načrtih za prihodnost ali dolgoročnih ciljih in izboljšali svoj ugled. 

Kljub temu bi bilo pametno, da bi počakali in videli, saj bo Merkur kmalu postal retrograden, zgodba, ki se odvija pred vami, pa je še več. Danes uživate v igri z idejami.
 

Bik

20. april - 20. maj

Lahko pride do živahnih izmenjav, ki vas bodo navdihnile in prenovile vaš duh, dragi bik. Koristi in dobri občutki izhajajo iz povezovanja, zlasti na romantični ravni in ravni ena na ena. Dobre komunikacijske veščine lahko resnično odmevajo pozitivno na drugih področjih življenja. 

To je lahko čas zanimivih pogovorov in zadovoljujoče izmenjave idej. Druženje z nekom je lahko prijetno in koristno ali pa uživate v večji toplini v odnosu. Upoštevajte, da bo Merkur čez nekaj dni postal retrograden in da boste morda kasneje premislili o svojih odločitvah ali dogovorih, ki jih sprejemate zdaj. 

Čeprav so današnja opažanja koristna, je zato najbolje, da pridržite presojo ali pustite možnosti odprte. Pristop čakanja in videnja je danes smiseln.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Tranziti zdaj lahko ugotovijo, da iščete jasnost v svojih interakcijah in pogovorih, dragi dvojčki. Razprava lahko lepo spodbudi razmerje. Lažje je sporočiti občutke, ki jih je bilo danes morda težko definirati. Dan obeta nekaj prijetnih interakcij in odkritij. 

Uglajen, lahkoten pristop do drugih in vašega dela zdaj daje najboljše rezultate. Morda boste našli nekaj sladkih točk za vesele izmenjave. Merkur bo čez nekaj dni postal retrograden in na splošno je smiselno biti previdnejši pri tem, kaj sporočate. 

Kljub temu so današnje energije večinoma prijetne za izražanje sebe. Vplivi vam zdaj pomagajo najti pravo ravnovesje med lahkotnim in resnim. To je pravi čas, da uživate v svojem delu ali dolžnostih, še posebej, če vmešate prijeten družabni element.

Rak

21. junij - 22. julij

Ste v odličnem položaju, da se naučite o sebi in drugih, dragi rak. V ospredju je komunikacija s partnerjem ali dobrim prijateljem. Morda boste dosegli dogovore, romantične razjasnitve ali uverture in delili dobre trenutke z ljudmi, ki so vam pomembni. 

Ideje in besede zlahka tečejo, vi pa iščete pozitivno v novicah in informacijah, ki jih trenutno dobite. Obstajajo lahko srečne priložnosti za povezovanje in izražanje sebe. Tranziti vas zdaj spominjajo na užitek priložnostnih izmenjav. 

Če se ločite od sebe ali komunicirate samo iz užitka brez potrebe po končnem cilju, lahko stvari zgladite. V središču so lahko pogovori o zabavi ali odnosih. Lepota je morda bolj v tem, kako komunicirate, kot v tem, kar izražate.

Lev

23. julij - 22. avgust

Ker je Luna ves dan v vaši solarni četrti, dragi lev, je pomembno, da se osredotočite na krepitev svojih občutkov podpore in varnosti, bodisi na notranji ali zunanji ravni ali morda na obeh. Tranziti so zdaj dobri za objektiven pogled na zadeve. 

Stvari boste morda videli tudi jasneje, če boste neko težavo verbalizirali ali spregovorili. Zdaj lahko pridete do zadovoljivih in obojestransko koristnih dogovorov. Pogovori so lahko koristni. Osredotočanje vaše pozornosti na poseben projekt je lahko koristno. Vaša povečana želja po iskanju miru v domačem življenju, družini in delu lahko vodi do dogovorov in ugodnih okoliščin. 

Dobra energija je z vami za reševanje težav in dobre odnose z drugimi. Glede na to, da bo Merkur čez nekaj dni retrograden in bo mlada luna čez dva dni, dokončanje odločitev morda še ni pametno, lahko pa uživate v procesu odločanja zdaj!
 

Devica

23. avgust - 22. september

Z Luno v vaši današnji tretji hiši se osredotočate na učenje, prevoz, projekte in dnevne zadeve, draga devica. Tranziti so dobri tudi za vzpostavljanje odnosa in krepitev vašega romantičnega ali družabnega življenja. Zamisli tečejo dobro in vaša moč za prijetno komuniciranje je v polnem zamahu. 

Sproščeno pristopanje k ljudem in težavam vam trenutno deluje v prid, razjasnitev stvari pa je lahko koristna. Morda boste imeli priložnost uživati ​​v interakcijah in se naučiti nekaj zanimivega. 

Obstajajo priložnosti, da se dvignete nad občutke nemira, še posebej, če se osredotočite na prijateljske poteze ali ustvarjalna prizadevanja. Romantika, udobje in finance so naklonjeni. Povsem naravno vas privlačijo dobre stvari in z enako lahkoto izražate svoja čustva in ideje.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Luna preživi današnji dan v vaši solarni drugi hiši in vi ste v odlični formi, da ocenite, kaj imate, draga tehtnica. Morda razmislite o načinih, kako te stvari bolje uporabiti, ne glede na to, ali gre za vaš denar, stvari ali talente. 

Tranziti danes in večji del jutrišnjega dne so dobri za pozitivno komunikacijo. Razprave so lahko še posebej konstruktivne ali podporne. Razmišljanje je odlično za finance in domače zadeve, družinsko življenje ali varnostne zadeve pa so močno v vaših mislih. 

Morda se zdi, da se stvari postavljajo na svoje mesto, kar je tolažilno! Lahko pride do dobrih novic ali obetavnih dogodkov v zvezi z domačimi ali finančnimi zadevami ali prijetnega novega nakupa za izboljšanje domačega življenja. Morda izražate svojo naklonjenost tako, da ste dober poslušalec.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Ker je Luna ves dan v vašem znamenju, dragi škorpijon, imate močnejšo potrebo po samonegi. Z deljenjem, učenjem in povezovanjem z drugimi lahko najdete zadovoljive kanale za izražanje svojih čustev. Danes in večji del jutri se izražate bolj tekoče. 

To je močan čas za ravni osebne privlačnosti, prodajo ideje, vaše vrednosti ali vaše osebnosti! Morda bodo novice tople, prijetne in obetavne. Lahko se počutite razumljene, preskrbljene in podprte. Trenutni projekti vas navdušujejo in motivirajo. 

Morda iščete novo idejo ali odkrivate novo zanimanje. Upoštevajte, da bo Merkur kmalu postal retrograden, zato je najbolje, da ne sprejemate bistvenih sprememb, odločitev ali izjav. Kljub temu boste morda nadvse uživali v poigravanju z idejami in možnostmi.

Strelec

22. november - 21. december

Odličen dan za pozitivne geste in navezovanje stikov, dragi strelec. Uravnotežen pristop k povezovanju vam danes pomaga in vaše povezave se počutijo podprte. To je čas, ko lahko z deljenjem svojih idej ali znanja nekomu izjemno pomagate. Danes nestrpno raziskujete nove možnosti. Lažje boste izrazili stvari, ki so pogosto neizražene, težko artikulirane ali zadržane zase. 

Morda boste prišli tudi do zanimivih idej, kako lahko izboljšate svoje finančno stanje. Bolj ste nagnjeni k temu, da ste pozorni na nenavadne znake ali simbole, ti pa lahko zdaj močno vplivajo na odločitve. 

Ste v odličnem položaju, da razmislite/pogovorite se o problemu ali pridobite nekaj jasnosti o zadevi. Kljub temu se bo Merkur že čez nekaj dni obrnil retrogradno in kasneje bi lahko bilo kaj več na temo, a današnje izmenjave so prijetne in iskrene ter osvežujoče. Pretekla ljubezen se lahko spomni ali ponovno privre na površje na pomemben način. To je lahko posebej povezan ali komunikativen dan, čeprav ste bolj upokojeni kot običajno.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes je lepa tema sodelovanja, prijaznosti in odkritih pogovorov, dragi kozorog. Morda boste pridobili jasnost glede čustev neke osebe do vas ali pa bi zdaj popolnoma uživali v pogovoru o prihodnosti. 

Ste bolj odprti in zbirate informacije, razmišljate in načrtujete vnaprej ter se bolj spontano povezujete z drugimi. Morda se poistovetite s prijateljem, hišnim projektom ali pobliže. Današnji dan in prva polovica jutrišnjega dne sta odlična za vaše družabno življenje ter pozitivne novice in izmenjave. 

Morda zdaj delite ideje, osebne misli, občutke in spomine in to je fantastičen občutek. Ste še posebej očarljivi, osebni in zanimivi. Vaša presoja je odlična. Kljub temu bo verjetno treba več razmišljati o temah, ki se pojavljajo danes, zato dokončanje načrtov prihranite za pozneje.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Današnje energije so še posebej lahkotne, dragi vodnar. Pojavljajo se teme sodelovanja, pogovorov in prijetnih izmenjav. Čeprav nekatere stvari zadržujete zase in niste prepričani, ali bi morali deliti določena opažanja ali ne, je večinoma pravi čas, da se uskladite z ljudmi okoli sebe in do svojega življenja pristopite sproščeno, strpno. 

Vaša karizma, privlačnost in ustvarjalnost so čarobne lastnosti. To je lahko priljubljen čas, saj izstopate kot edinstveni in zaželeni. Tranziti vam pomagajo doseči razumevanje z nekom ali z dolgotrajno težavo, če se želite odmakniti in objektivno pogledati na stvari. 

Upoštevajte, da se zgodba odvija več, zato je pametno odložiti dokončanje načrtov. Intuicija je dobra za poslovne in finančne zadeve. Pogovarjanje o nečem je lahko zelo koristno za razjasnitev čustev.

Ribi

19. februar - 20. marec

Tranziti podpirajo samoizražanje, družbeno zaupanje in izboljšan osebni pogled, drage ribi. Zelo dobro prideš. Vaše sanjarjenje vas lahko vodijo do pomembnih zaključkov ali idej. Morda boste dosegli bolj pozitiven pogled na določeno osebo ali problem. 

Vsekakor zdaj izražate več upanja in pozitivnosti, drugi pa se zlahka ogrejejo za vaše ideje in sledijo vašim načrtom. To je dober čas za neformalno učenje, poučevanje in usmerjanje. 

Dnevni tranziti navdihujejo miselno angažiranost in radovednost. Vaša privlačnost močno sije in prijateljske geste ali uverture so lahko danes pomembne - ljudje so bolj nagnjeni k temu, da pokažejo svoje zanimanje za vas. Vzpostavljanje prijateljstev in popravljanje polomljenih ograj je naklonjeno.

Starejše novice