Vir: zajem zaslona Instagram profila Gregor Čeglaj
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 25.7.2022 16:12
Zdi se, da zadnje čase Gregor Čeglaj mnogim meša štrene. Nedolgo nazaj je predčasno razkril, kdo ga bo nasledil v novi sezoni Sanjskega moškega, potem pa še nekatere od tekmovalk. Danes je udaril po slovenskih 'influencerjih' oziroma vplivnežih.

Gregor Čeglaj je širši javnosti postal poznan v oddaji Sanjski moški, kjer so se dekleta borila za njegovo srce.

Tisti, ki oddaje Sanjski moški niso gledali, pa so si ga najverjetneje lahko zapomnili po tem, da je ocenjeval znane slovenske estradnice, in jih 'popljuval' od glave do pet.

Zdaj je že znano, da je brez dlake na jeziku, tokrat se je lotil slovenskih Instagram 'influencerjev'. 

Tudi POP TV-ju večkrat prekrižal načrte

Kot da sporne izjave niso bile dovolj, je tudi POP TV-ju že večkrat prekrižal načrte, razkril je kar nekaj skrivnosti.

Najprej je pred uradno predstavitvijo novega sanjskega moškega razkril njegovo ime, sedaj pa je sledilcem še zaupal, katera tri dekleta, ki so se potegovala za njegovo srce, bomo gledali tudi v novi sezoni.

Za vrhunec je sedaj napovedal, da bo vsak dan razkril, koga od estradnikov ne prenese.

Udaril po znanih slovenskih 'influencerjih'

V zgodbah oziroma 'storijih' na Instagramu je napovedal, da bo razkril ozadje influencerjev, ki se mu zdijo »debilni in retardirani«.

Najprej je udaril po Katarini Benček, brez argumenta navedel, da je »največje govno«, je pa obljubil, da v prihodnjih dneh pove vse o njej, kar je javnosti skrito.

Nekaj besed je namenil tudi Janiju Jugovicu, ki je na sceni znan kot Cool Fotr. Spregovoril je tudi o Janijevi ženi Teji Jugovic, na Instragramu bolj znana kot Coolmamacita.

Kritiziral je njune objave na družbenih omrežjih, Teji očital, da si kupuje sledilce, ima jih namreč že več kot 100.000. 

Povedal je, da so vsi kot klasične oglasne deske, se obregnil nad objavami za donacije gasilcem, češ, da bi lahko šli na kraj požara in tako pomagali. 

Za Janija je dejal, da ga je verjetno želel izkoristiti za druženje, da bi zaradi Gregorjeve slave imel večji doseg na Instagramu.

Zadeva predana pristojnim organom

Teja Jugovic se je na Čeglajeve izjave že odzvala na svojem Instagram profilu, kjer je povedala, da je zadevo predala v reševanje pristojnim organom.

»Dobila sem striktna navodila, ne smem se vžigati, zaradi določene zgodovine, ki jo imam z gospodom Čeglajem. Bom pa vztrajala pri tem, da je potrebno svet delat lepši in da to ne more iti kar tako čez,« je dejala.

Čeglaj je napovedal, da bo v naslednjih dneh na njegovem Instagram profilu razkril še več slovenskih 'influencerjev' in kakšni so v resnici.

Omenil je tudi, da bo poleg tega navedel še osebe, ki jih na družbenih omrežjih »več ne more videti«.

Zakaj je prišlo do tega, ni znano, je pa Čeglaj že v začetku dejal, da »nima kaj za izgubiti, vse te pi*ke influncerske pa imajo«.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice