Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 13.4.2023 20:00
V Slovenski kinoteki se bo odvijal Festival neodvisnega filma, ob koncu tedna pa vabijo na sprostitev tudi številni glasbeni, kulturni in športni dogodki.

V petek, 14. aprila se bo v Slovenski kinoteki pričel Festival neodvisnega filma, ki vabi na ogled s številnimi zanimivimi projekcijami. Brezplačne vstopnice lahko dvignete uro pred začetkom projekcije na blagajni Slovenske kinoteke.

Cineplexx Ljubljana Rudnik vabi na premiero srbske drame Indigo kristal, kjer se boste lahko družili tudi s filmsko ekipo. Vabljeni ob 19. uri.

V Kinu Šiška se bo ob 20. uri pričel 2. polfinalni večer Špil lige, kjer bodo pridobili zadnja dva finalista za veliki finale, ki se bo odvil na odru Kongresnega trga.

Petkovo glasbeno dogajanje:

V soboto prihaja na Pogačarjev trg Prekmurje, vabijo pa tudi številni glasbeni dogodki

Na Pogačarjevem trgu se bodo od 8. do 14. ure na dogodku Podeželje v mestu predstavili kmeti in rokodelci madžarske manjšine v Prekmurju. Vabljeni v objem vonja, okusa in zvoka podeželja.

Na Gospodarskem razstavišču bo v soboto, 15. aprila in v nedeljo, 16. aprila potekal Sejem kozmetike Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana.

V Lizstovem inštitutu ob 10. uri pripravljajo Kreativne urice za otroke, prav tako pa ste z otroci vabljeni na Wolfovo 8 na Veselo fiziko s pričetkom ob 11. uri.

Sobotno glasbeno dogajanje:

Balladero z gosti vabi v Cankarjev dom

V nedeljo, 16. aprila v Cankarjev dom, natančneje v Linhartovo dvorano prihaja vodilni domači klavirski kantavtor Dominik Bagola – Balladero. Z gosti, Jadranko Juras, Bilko Peršič, Jakobom Podleskom in drugimi bodo nastopili ob 19.30.

V nedeljo ob 20. uri prihaja v Cankarjev dom v sklopu dogodka Zvokotok Irena Tomažin Zagoričnik, zvočna umetnica, vokalistka, improvizatorka, plesalka in koreografinja. 

Ljubitelji 'težkokalorične' glasbe pa ste ob 22. uri vabljeni v Orto bar, kjer bo nastopila poljska zasedba Dopelord.

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte rubriko 'Dogodki v Ljubljani' na spletnem portalu Ljubljanainfo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice