Vir: Tozd
Ljubljanainfo
Sre, 12.4.2023 16:00
Po enajstih letih se lokal TOZD seli z lokacije ob Ljubljanici, po novem jih boste lahko obiskali na Cankarjevi cesti.

Lokal TOZD na Gallusovem nabrežju Ljubljančane že več kot desetletje razveseljuje z omamno kavo in drugimi napitki, predvsem pa s svojo lokacijo - sploh poleti je priljubljena aktivnost marsikaterega Ljubljančana posedanje v zavetju mogočnih dreves ob Ljubljanici in opazovanje mimoidočih, ki se sprehajajo po promenadi.

Toda včeraj je ekipa lokala sporočila, da se bodo morali od priljubljene lokacije žal posloviti.

»Vsak konec ima nov začetek. Tako pravijo. In tako se je zgodilo tudi TOZD-u. Po 11ih letih nam je Gallusovo vesolje sporočilo, da je čas, da se od te lokacije izpustimo, razpremo roke in poletimo nedaleč stran,« so zapisali v objavi na socialnih omrežjih.

Kljub temu, so dodali, se ne bodo prepuščali žalosti, temveč raje usmerili v nove zmage, ki prihajajo.

Veselijo se namreč trenutka, ko bodo vsem rednim obiskovalcem Tozda lahko pokazali novo lokacijo, kjer jim bodo postregli s kavo in odprtim srcem - to bo na Cankarjevi cesti v Ljubljani, kje točno, pa še niso razkrili.

»V kratkem bomo delili še kaj več,« so sporočili.

Vabilo na zadnje druženje

Še preden pa se od lokacije na Gallusovem nabrežju popolnoma poslovijo, vabijo vse obiskovalce in podpornike Tozda na zadnje druženje, ki se bo odvilo v petek.

»Ta petek prisrčno vabljeni čisto vsi, na zaključek prvega poglavja, da si s pogledi sežemo v oči, potočimo kako solzico sreče, pa da vam natočimo vse iz šanka 50% OFF!« sporočajo.

»TOZD nas je oblikoval v community s srcem. TOZD smo ljudje,« so še zapisali.

Starejše novice