Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 17.4.2024 07:40
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 17. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes ste deležni precejšnje količine pozornosti, dragi oven, in vaš osebni magnetizem je močan. Kljub temu ste lahko zaradi današnje energije nekoliko bolj občutljivi in ​​čustveni kot običajno. Posledično je možno manjše nesoglasje. Poskusite, da vas to ne izčrpa.

Izogibajte se podpisovanju pomembnih dokumentov. Današnji dan ima dobro energijo za vodenje nekoga v pravo smer z deljenjem koristnih informacij ali nasvetov.

Pozitivne povratne informacije so lahko zelo dobrodošle. Iskanje novih ali prenovljenih načinov izražanja je lahko koristno. Povezave z drugimi, čeprav včasih temperamentne, so lahko zelo pomembne, sodelovanje ali partnerstvo pa je lahko zelo produktivno.
 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes sprejemate rast in izboljšave, dragi bik. Čeprav ima dan nekaj temperamentne energije, vam na splošno tranziti pomagajo preseči problematična področja. Podpora drugim s koristnimi nasveti ali posebnim znanjem je zdaj lahko prijetna.

Gledate vase, vendar tudi ostajate v stiku in ta uravnotežen pristop vam dobro služi. Morda se boste povezali s pravo osebo ali s svojo intuicijo, kar vam bo pomagalo rešiti dolgoletne težave. Ko dan napreduje, se strasti dvignejo, tako da ne glede na to, ali čutite ljubezen ali razočaranje, se ti občutki povečajo.

Posledično lahko pride do dodatne občutljivosti ter nekaj vzponov in padcev. Zasebna privlačnost, odnos ali pretekla izkušnja lahko zdaj močno vpliva na vaše življenje. Poskusite se dvigniti nad negotovost, saj se naučite več, ko niste na preži.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Luna v vaši solarni tretji hiši vas dela zaposlene, dragi dvojčki, čeprav niste posebej osredotočeni. Pravzaprav je namen tega tranzita Lune ta, da zbirate informacije.

Z današnjim srečanjem Venere in severnega vozla bi vas lahko nekaj ali nekdo navdihnilo, da napredujete pri osebnem cilju, sanjah ali načrtu. Spodbuda neke osebe je lahko za vas zdaj še posebej pomembna. Pozitivna energija je z vami za mreženje, komuniciranje in izmenjavo idej ter učenje od drugih in vaših izkušenj.

Iščite strast, ne le izkušnje, če iščete pravo zadovoljstvo. Občutki ljubezni ali frustracije se lahko tako povečajo, da se lahko počutite zelo ekstatično, če vaši odnosi zadovoljujejo vaše globlje potrebe. Če pa zgrešijo cilj, vas lahko to prizadene bolj kot običajno. Obstaja možnost za veliko drame.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Ljudje na visokih položajih zdaj na vas gledajo z naklonjenostjo, dragi rak, ali pa bo delo bolj prijetno. Lahko bi vzpostavili pomembno povezavo, ki bi vas spodbudila, da sledite svojim bolj velikim ciljem.

Sebe in svoje interese lahko uspešno promovirate, tudi če to počnete posredno. Ko dan napreduje, so strasti močne, a pot do vaših želja verjetno ne bo enostavna. Posledično ste precej ranljivi za čustvene vzpone in padce. Skušnjava, da bi mešali štrene je lahko močna, vendar je malo verjetno, da bo prinesla želene rezultate!

Konstruktivni, fizični izhodi lahko pomagajo sprostiti zadržana čustva. Prizadevajte si pridobiti samokontrolo. Sprememba je stresna, tudi če ste se zanjo odločili, zato se nagradite z razumevanjem.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Energije so danes fantastične za poučevanje, usmerjanje in izmenjavo idej, dragi lev. To je lahko čas, da razširite svoja obzorja ali odprete svoje srce idejam drugih. Podobno se lahko nekdo odpre vašemu edinstvenemu pogledu ali pomaga izboljšati vašo samopodobo.

Ste v pravi formi, da sestavite koščke negotove situacije. Trenutno je v vaših povezavah z drugimi več odprtosti. Kasneje danes, nekaj, kar ste lahko provokativni, ne glede na to, ali to nameravate ali ne. Morda iščete reakcije in poskušate oceniti, kaj nekdo čuti do vas.

To bi vam morda uspelo na običajen dan, vendar obstaja nekoliko nestanovitna energija in preobčutljivost, ki se lahko hitro obrneta na vas. Ukrotitev želje po drami vam lahko pomaga videti priložnosti dneva.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Če si zagotovite nekaj dodatnega časa za čustveno zdravljenje in obnovo, lahko danes naredite čudeže, draga devica. Čeprav se boste na nek način morda držali zase, je današnji dan primeren za sklepanje povezav. Tranziti vas pripeljejo v stik z željo po izboljšanju življenja.

Morda boste navezali stik, ki vam bo pomagal upravljati denar ali ki vas bo takoj podprl. Novi načini povezovanja so lahko prijetni. Kasneje danes lahko pride do tekmovalnega, posesivnega in čustvenega tona. Strasti se razvnemajo in meje je mogoče premakniti. Prizadevanje za ublažitev stvari je lahko zelo v vašo korist.

Pravzaprav se odnosi lahko izboljšajo, če jim namenimo več pozornosti, vendar so tudi precej občutljivi na pritiske, da morajo biti več, kot so. Sproščanje zadrževane jeze je treba izvajati na načine, ki sčasoma ne bodo potrli vas ali drugih. Čas je, da pritegnete sveže, razsvetljujoče izkušnje.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Danes si prizadevate za rast in izboljšanje, draga tehtnica, in morda se želite ob nekom počutiti žive, vitalne in živahne. Povezave so lahko zdaj še posebej podporne in pomembne ter morda bogat vir idej. Sodelovanje je lahko zelo produktivno – v svojo izkušnjo lahko privabite koristne ljudi ali okrepite obstoječo vez.

Zdaj ste drugim še posebej privlačni in lahko bi imeli priložnost, da se pokažete v najboljši luči. Kasneje danes je lahko težko natančno določiti, kaj drugi ljudje resnično želijo od vas, saj se morda igrajo igrice ali preprosto zahtevajo veliko od vas, ne da bi vam neposredno povedali, kaj želijo.

Ločite se le toliko, da pridete na kraj miru, vendar ne toliko, da bi drugi postali razočarani ali da bi imeli občutek, da se jim posmehujete.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Vaše odgovornosti in cilji so danes v središču pozornosti, dragi škorpijon. Vaša intuicija vam lahko danes pomaga pri vašem delu ali zdravstvenih interesih, lahko pa je tudi priložnost za vzpostavitev dragocenega stika prek službe ali opravljanja vsakodnevnih rutin.

Zaradi hrepenenja po občutku povezanosti z drugimi ste nekoliko bolj čustveno ranljivi kot običajno, vendar ste tudi pogumnejši pri iskanju tega, kar želite. Vnašanje več harmonije, veselja in užitka v vaše rutine je zdaj lahko najbolj zadovoljujoče. Kasneje danes se lahko soočite s trmasto osebo ali oviro na cesti, zaradi česar se boste počutili nekoliko nemirno.

Srčna zadeva lahko doseže vrhunec, razburjena čustva pa lahko začasno zameglijo sliko. Ne delajte prehitrih zaključkov, saj so lahko preuranjeni, in se izogibajte oklepanju znanega. Ljubezenski občutki so danes močni in jih morda še ni enostavno zadovoljiti.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Današnje energije so usmerjene v prihodnost, dragi strelec. Nekdo v vašem življenju morda spodbuja bolj ljubečo, romantično ali ustvarjalno plat vaše narave. Morda boste vzpostavili stike, ki spodbujajo vaše interese, zlasti tiste bolj iskrene, bodisi za delo ali zabavo.

Napredek na področju ustvarjalnosti, romantike ali hobijev je lahko bolj očiten. Če bo vaša strast kasneje danes brezbrižna, poskusite ne dovoliti, da bi vas prizadela, saj lahko razpoloženje zelo dobro definirate s tem, kako se odzovete na neizpolnitev trenutnih želja.

Morda začasno niste na isti strani kot nekdo, ki vam je pomemben, in rezultati so lahko spodbudni, če vidite svoje razlike kot nekaj, iz česar se lahko učite, vendar zelo frustrirajoče, če pričakujete, da boste vzpostavili globljo povezavo. Pazite, da se zaradi nepotrpežljivosti, da bi dosegli cilj, preveč trudite.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes lahko prepoznate potrebo po tem, da se umaknete in obnovite, dragi kozorog. Z današnjim srečanjem Venere in Luninega severnega vozla boste morda prišli do boljšega občutka harmonije z družino ali lepote in miru v domačem okolju.

Nove informacije ali stiki vas lahko motivirajo za izboljšave in pozitivne spremembe, toplina v osebnem življenju pa je ravno tisto, kar morate sprostiti. Pozneje danes pa lahko nepotrpežljivost vpliva na vaše razpoloženje, če niste previdni, toda »naglica dela odpadke« je nekaj, na kar se lahko spomnite.

Prilagoditve, delo z razlikami, sklepanje kompromisov in iskanje ravnotežja so zdaj pomembne strategije, saj so strasti na višku in okoli vas in v vas vlada izrazit pridih tekmovalnosti. Lahko pride do neravnovesja med tem, kar želite od nekoga, in tem, kar on želi od vas, vendar upoštevajte, da je to morda začasno in da vam bo zdaj najbolj koristila potrpežljivost. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Dober čas je, da se zanesete na nekoga ali v svoje odnose vložite več energije in srca, dragi vodnar. Današnji dan veliko obeta za vzpostavljanje povezav na mentalnih ravneh. Vaše pozitivne komunikacije se dotaknejo drugih in ljudje se zelo zanimajo za vaše besede.

Obstaja lahko vesel občutek, da ste kos izzivu. Ljudje, ki jih srečate, ali novice, ki jih preberete, vam lahko pomagajo usmeriti smer pozitivne rasti in sprememb, povezanih s prevozom, učenjem in študijem.

Stvari, zaradi katerih ste povezani, kot so telefoni ali celo vozila, lahko prav tako močno vplivajo ali pa so zdaj predmet izboljšav, ko se Venera in severni vozel usklajujeta v vašem komunikacijskem sektorju. Kasneje danes, ko gre za prepričanje ali idejo, lahko hitro postanete nepotrpežljivi do drugih, če ne dojamejo vašega načina razmišljanja. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Srečanje med Venero in Luninim severnim vozlom lahko prinese koristi od druženja, drage ribi. Morda vam bo nekdo pomagal doseči vaše cilje ali vas usmeril v pravo smer rasti in napredka. Nasveti o denarju ali poslu so lahko dragoceni.

Prizadevajte si biti obveščen poslušalec! Razgovori, pogajanja in rešitve so naklonjeni. Kasneje danes pa so se strasti precej povečale. V zvezi s tem, kar imate, vašim premoženjem ali financami, se lahko pojavijo povečana čustva.

Zdaj je možnih nekaj nerodnosti pri izražanju, in če je čas zamaknjen zaradi ljubezenskega zanimanja, poskusite tega ne brati negativno. V idealnem primeru ste se pripravljeni učiti iz svojih razlik in se sčasoma zaradi tega počutiti bližje.

Starejše novice