Vir: Instagram
Ljubljanainfo
Sre, 3.4.2024 14:12
Da s slovensko starleto nekaj ni ok, je jasno že dlje časa.

Pred leti je burila duhove na eni strani, da drugi si je s svojimi izjavami pridobila številne oboževalce, vrhunec pa je Denise Dame dosegla na podelitvi medijskih nagrad Žarometi, ko je imela incident v dvorani, ko nagrada ni šla v njene roke, radijski voditelj Denis Avdić pa ji je nameni opazko, ki je pretresla Slovenijo:

»Umrl je Demeter Bitenc in mislim, da je Bog vzel napačnega človeka!«

Foto: Mediaspeed

Starleta Denise Dame se je nato odpravila v srbski resničnostni šov, zadnja leta pa živi v Beogradu, kjer se je bolj kot ne predajala razvratnemu življenju. Danes pa je Korošica preko Instagrama sporočila, da se umika iz javnega življenja, da bo lahko poskrbela za svoje duševno zdravje

»Sinoči sem dosegla dno dna. Želim se opravičiti vsem, ki sem jih prizadela z zlorabo bromazepama, alkohola in drugih substanc, izsiljevanjem in pretiranim žuranjem. Umikam se iz javnega življenja in družbenih omrežij, da bi se osredotočila na izboljšanje svojega duševnega zdravja,« je sporočila, več o dogodku pa ni razkrila. 

Mimogrede, bromazepam je učinkovina iz skupine benzodiazepinov, ki so jo razvili v 70. letih 20. stoletja. Uporablja se predvsem kot anksiolitik, v večjih odmerkih pa tudi kot pomirjevalo in uspavalo.

Foto: Mediaspeed

Da s slovensko starleto nekaj ni ok, je jasno že dlje časa, sama je že v začetku leta razkrila številne zdravstvene težave, morala je tudi na štiriurno operacijo v splošno anesteziji. 

»O podrobnostih ne bom govorila, ker sovražnikom, ki se veselijo njene nesreče, ne želi dati tega zadovoljstva,« je takrat povedala Denise, ki je na spletu deležna številnih negativnih komentarjev in žaljivk, lansko leto so jo tudi fizično napadli. 

Zdaj je le vprašanje, ali se bo res posvetila svojemu mentalnemu zdravju ali se bo kaj hitro vrnila v svet prepovedanih substanc in razvratnega življenja?

Starejše novice