Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sob, 2.12.2023 11:13
Lidl Slovenija se je odzval na objave po družbenih omrežjih o 'čarobnih praznikih'.

Približuje se najlepši, najbolj čaroben čas v letu, ki ga radi preživimo v krogu družine in si zaželimo vesele božične praznike. Ta čas za dobre želje radi izkoristijo tudi trgovci, ki kupcem želijo vse dobro.

Kot smo poročali pred dnevi, so po spletu zaokrožile fotografije reklamnih katalogov iz različnih držav, ki pa se razlikujejo v enem detajlu.

Namreč v katalogih Avstrije, Hrvaške, Italije pa tudi Madžarske, trgovec kupcem želi 'čarobni božič' ali 'čarobni božični čas'. Pri nas pa le 'čarobne praznike'.

Za odziv na objave po družbenih omrežjih smo se obrnili na Lidl Slovenija.

»Verjamemo, da je za voščila še čas v prihodnjih tednih«

Kot so pojasnili za Sobotainfo, v Sloveniji ob koncu leta praznujemo več praznikov, zato že nekaj let vse to združujejo v skupnem prazničnem nagovoru kupcem.

»Rdeča nit trenutnih promocijskih aktivnosti je čarobnost pričakovanja božičnih in novoletnih praznikov in naša želja je, da jih zaposleni in kupci doživijo na svoj način.

Obdobju, ki prihaja, sledi tudi naša ponudba, saj kupci lahko izbirajo med prazničnimi gurmanskimi izdelki, izdelki za okrasitev, darili, oblačili, izdelki za dom in podobno.

Glede na to, da je šele konec novembra, pa verjamemo, da je za voščila še čas v prihodnjih tednih,« so dodali.

Komentarji (1)

Bbk (ni preverjeno)

Seveda ne voščijo srečen Božič v komunističnih državah. Bo do pa veselega dedka mraza za to pa ni skrbi.

Starejše novice