Slika je simbolična (foto: Bobo).
STA
Ned, 25.2.2024 09:01
Prihodnji teden bo Ljubljana gostila letno srečanje in generalno skupščino mednarodnega združenja profesionalnih organizatorjev kongresov.

Ljubljana bo prihodnji teden gostila letno srečanje in generalno skupščino mednarodnega združenja profesionalnih organizatorjev kongresov. 

V štirih dneh se bodo zvrstili številni strokovni nagovori, interaktivne razprave, družabni dogodki, doživetja Ljubljane in obisk Postojnske jame. Manjši del dogajanja bo gostil tudi Bled.

Združenja profesionalnih organizatorjev kongresov je mednarodno združenje, ki združuje strokovnjake, specializirane za organizacijo in upravljanje konferenc, kongresov in drugih vrst profesionalnih srečanj, so pojasnili na Slovenski turistični organizaciji. Združenje predstavlja vodilno globalno avtoriteto na področju organizacije dogodkov.

Letno srečanje bo potekalo pod sloganom Bodi tok

Letno srečanje z generalno skupščino bo od srede do sobote v Cankarjevem domu potekalo pod sloganom Bodi tok. 

»Namesto tega, da se prepustijo toku, resnični voditelji namreč postanejo tok - ustvarjajo spremembe, narekujejo tempo in poosebljajo napredek,« so izbiro slogana pojasnili pri združenju profesionalnih organizatorjev kongresov.

Dogodek po navedbah Slovenske turistične organizacije obeta bogat program, ki bo udeležencem omogočil izmenjavo znanja in izkušenj ter razpravo o izzivih in priložnostih, ki krojijo njihovo delovanje. Prav tako bodo člani združenja spoznavali turistično ponudbo Ljubljane in Slovenije.

Starejše novice