Slika je simbolična.
Ustvarjeno dne
Tor, 2.8.2022 08:29
V središču Ljubljane drzna tatvina. Moški vzel več kosov nakita in zbežal.

Včeraj okoli 10.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o dogodku na območju centra Ljubljane, kjer je neznani storilec vstopil v prodajalno z nakitom ter izvršil drzno tatvino. 

Med ogledom izdelkov je iz pulta vzel več kosov nakita v vrednosti nekaj sto evrov in zbežal iz trgovine. 

Ste morda videli storilca? Gre za moškega, starega med 25 in 30 let, visok je okoli 180 centimetrov, srednje postave, oblečen v bež kratke hlače, črno srajco s kratkimi rokavi, na ramenu je nosil črno torbo.

Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ljubljanski policisti obravnavali še več vlomov in tatvin

V Logatcu je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1800 evrov.

Na območju Bežigrada je neznani storilec vlomil v klet in odtujil otroško kolo znamke Muddy fox collus 300, modre in svetlo zelene barve. Lastnika je oškodoval za okoli 400 evrov.

V Ribnici so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili različno orodje in drugo tehnično blago. Podjetje je oškodovano za nekaj tisoč evrov.

V Logatcu je bilo vlomljeno v prostore javnega zavoda, od koder je neznani storilec odtujil prenosne računalnike. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice