Slika je simbolična (foto: Bobo).
Uredništvo
Pet, 22.9.2023 08:48
Policisti poročajo o hudi nesreči, ki se je zgodila danes zjutraj. Vlak je namreč trčil v 24-letnika in ga huje poškodoval.

Danes, okoli 6.30, so bili policisti Policijske uprave Ljubljana obveščeni o dogodku, v katerem je vlak na območju železniške postaje Medvode trčil v mlajšega moškega, ki je bil pri tem huje poškodovan. 

24-letni moški je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njegovo življenje pa je po podatkih policistov ogroženo.

Po do sedaj zbranih obvestilih je 24-letnik prečkal železniške tire na območju železniške postaje Medvode v smeri sredinskega železniškega perona. Vanj je trčil potniški vlak, ki se je približeval železniški postaji in je vozil na relaciji Ljubljana-Kranj.

Policisti na kraju še zbirajo obvestila o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (1)

BULDOG MALJEVAC (ni preverjeno)

Za to, kako je stanje mladeniča, bi jaz povprašal zdravnike, ne pa palicaje. Za njih je splošno znano, kako težko jim z jezika gre sleherne informacija.

Starejše novice