Vir: Policijska uprava Maribor
Ljubljanainfo
Ned, 14.11.2021 08:18
Že ob začetku Martinovega vikenda, so mariborski policisti že imeli kar nekaj dela z vozniki, ki so pregloboko pogledali v kozarec.

Martinovo ali dan, ko se mošt spremeni v vino in nas na mizah pričakajo prav posebne jedi. Je pa tudi čas, ko veliko voznikov zna pregloboko pogledati v kozarec.

Ormoški policisti obravnavali 60-letnika

Policisti iz policijske postaje Ormož so včeraj okrog 16. ure opravili preizkus alkoholiziranosti pri 60-letniku. Ta je pokazal 0,61mg/l. Poleg tega so še ugotovili, da je bil voznik brez vozniškega dovoljenja. 
 

Policisti na območju Slovenske Bistrice imeli pester dan

Na območju Slovenske Bistrice so policisti obravnavali 56-letnika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal kar 0,87 mg/l. Vozilo so 56-letniku zasegli.

Le uro in pol kasneje so prav tako policisti policijske postaje Slovenska Bistrica obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 27- letni voznik pod vplivom alkohola zapeljal v jarek. Po trčenju je vozilo pristalo na strehi. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,90 mg/l. Voznik se v nesreči ni poškodoval. 

Policisti na Ptuju obravnavali 27-letnika

Včeraj zvečer so policisti na Ptuju zaustavili 27-letnega voznika. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,90mg/l. Voznik je bil pridržan in je noč preživel na policijski postaji. 

Ker Martinovega vikenda še ni konec, policisti voznike pozivajo, da se odrečejo alkoholu, kadar vozijo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice