Slika je simbolična
Pia Seidl
Tor, 23.8.2022 11:27
Policisti so včeraj obravnavali več nasilnih ropov v okolici Ljubljane.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so včeraj obravnavali rop za Bežigradom.

Fizično napadli oškodovanca

Ugotovljeno je bilo, da so trije neznanci pripeljali z dvema skuterjema do oškodovanca, ga fizično napadli, mu zagrozili z nožem in mu odvzeli gotovino, ter vrednejše predmete. Oškodovali so ga za nekaj tisoč evrov. V dogodku je bil lažje poškodovan.

Neznance še iščejo

Pripeljali so se z modrim in črno belim skuterjem. Eden izmed njih je obilnejše postave in je imel oblečeno črno majico, ter črn brezrokavnik. Drugi je imel oblečene rdeče kratke hlače in črno jopico.

Tudi danes so v jutranjih urah obravnavali dva nasilna ropa. Eden se je pripetil v Centru, drug pa v okolici Šiške.

Po doslej znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da so do treh oškodovancev pristopili trije neznanci in z njimi fizično obračunali, ter jim odvzeli nekaj deset evrov gotovine. V  dogodku sta bila dva oškodovanca lažje poškodovana.

Moški so bili stari okoli 18 let. Eden je imel kratke lase in večji izrazit nos. Drugi je manjše postave in je bil oblečen v sivo trenerko, tretji je nosil jeans kratke hlače, četrti pa oranžno jopico.

Kar sedem neznancev fizično obračunalo z oškodovanci

Drugi nasilni rop se je zgodil v Šiški, kjer je do treh oškodovancev pristopilo kar sedem neznancev in z njimi  fizično obračunali,  ter jim odvzeli skiro. V dogodku so bili oškodovanci lažje poškodovani.

Z nožem grozil v frizerskem salonu

Policisti so rop obravnavali tudi na območju Viča, kjer je bilo  ugotovljeno, da je neznanec vstopil v frizerski salon in z nožem v roki zahteval gotovino. Odtujil je nekaj deset evrov in s kraja zbežal. V dogodku ni bil nihče  poškodovan.

Storilec je bil oblečen v črna oblačila, na glavi je imel črno masko z izrezom za oči.

Starejše novice