Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sob, 19.11.2022 20:00
Tragična vest z območja Grosuplja.

Televizija Slovenija poroča o tragični vesti z območja Grosuplja. V tamkajšnji sortirnici odpadkov na deponiji Špaja dolina so zjutraj pri ločevanju odpadkov naleteli na truplo dojenčka.

Najdbo za Televizijo Slovenija potrdili na Komunalnem podjetju Grosuplje.

Sortirnico sicer upravlja podjetje Gor iz Celja, ki ločuje odpadke od različnih zbiralcev odpadkov. Od katerih, jim v podjetju niso povedali.

Truplo so po najdbi odpeljali na obdukcijo na Inštitut za sodno medicino v Ljubljano. Kot še dodajajo, policija dogodka za zdaj ne komentira.

Nove informacije: Policija potrdila najdeno truplo novorojenčka

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili danes, nekaj pred 8. uro, obveščeni, da je bilo na območju Grosuplja najdeno truplo novorojenčka moškega spola.

Policisti so kraj zavarovali in zbrali prva obvestila. Opravljen je bil ogled kraja, o tem pa sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec ter zdravnik Inštituta za sodno medicino.

Truplo je bilo odpeljano na Inštitut za sodno medicino, kjer bo opravljena obdukcija. Kot še dodajajo, pa okoliščine dogodka kriminalisti še preiskujejo, zato več informacij ne morejo podati.

Starejše novice