Foto: Branka Keser
Nika Vajnhandl
Sre, 2.3.2022 16:03
Imate radi ribje jedi? Potem morate preizkusiti hrano v novi restavraciji v središču mesta …

Gostinec Robi Likovič je znano franšizo iz Hrvaške pripeljal v Slovenijo. Če smo se do zdaj lahko v Tunaholic Fish Baru mastili v Poreču in Rovinju, lahko zdaj morske specialitete okušamo tudi v Ljubljani.

Tunaholic v Ljubljani

V Ljubljani so novo restavracijo odprli 10. decembra, na mestu, kjer je prej Likovič imel restavracijo Mediteraneo, na naslovu Ciril-Metodov trg 16.

Likovič razlaga, da so Ljubljančani nad restavracijo navdušeni, zato ima v kratkem namen franšizo širiti tudi drugod po Sloveniji.

Ribja ponudba

Restavracijo je posebna zaradi njihove ponudbe, ki je nekoliko drugačna od druge v Ljubljani. 

Prav posebni so burgerji z ribami – teh na meniju najdete kar šest, Likovič pa kmalu obljublja še enega novega.

»Poskusite hrano in boste videli, kaj je pri nas tako posebnega,« vabi. Pri njih lahko poskusite lignje, girice, sardelice, kozice, morskega psa …

Porcije hrane so dovolj velike, da se oseba pošteno naje, cena hrane pa je primerna količini. Za burger bomo odšteli med osem in deset evrov.

Likovič pa za Ljubljanainfo razkrije, da bodo cene kmalu »nekoliko podražili, saj so ribe drage«.

Razširili ponudbo s Hrvaške

Kljub temu da gre za franšizno restavracijo, pa ima slovenski Tunaholic vendarle nekaj dodatne ponudbe. Poleg tega pa se od hrvaških restavracij razlikuje v tem, da ne ponujajo zgolj 'hitre hrane', restavracija tudi s samim ambientom vabi, da se v njej usedemo in pojemo obrok v miru.

Na slovenskem meniju lahko najdemo tudi palačinke, ki so dovolj velike, da lahko štejejo kot samostojna jed.

Poleg tega v restavraciji ponujajo dolgo listo domačih in tujih piv, gin tonikov, vin, ledenih čajev …

»Ko boste naše okuse poskusili enkrat, se boste vanje zaljubili in se v restavracijo še vrnili,« bralce Ljubljanainfo nagovarja gostinec.

Starejše novice