Ljubljanainfo
Pon, 20.11.2023 14:10
V času prometne konice preprosto ne gre. Avtobusi obstojijo, ljudje raje vzamejo pot pod noge.

V zadnjem času se o Slovenski cesti v času prometne konice govori kot o parkirišču avtobusov Ljubljanskega potniškega prometa. 

Potniki tako izstopajo, ker avtobusi stojijo po več deset minut, pa naj sije sonce ali pada dež.

»Ljubljanski potniški promet je za zaposlene povsem neuporaben, saj so busi prepolni in povsem neučinkoviti. Kot meščan sem jezen in razočaran, saj je trenutna situacija rezultat prometne politike MOL,« se glasi očitek nekoga iz Četrtne skupnosti Center.

Gneča se ne bo umirila

Kako pa se glasi odgovor Mestne občine Ljubljana?

»Število vozil na cesti se je povečalo, dodatno pa je promet obremenjen zaradi različnih del na cesti. Do zaključka izgradnje območja novega Potniškega centra Ljubljana, se prometna gneča ne bo umirila,« so sporočili in vse udeležence v prometu pozvali, naj bodo strpni, saj prenov ni mogoče izvajati »brez dodatnih negativnih vplivov na promet in tudi na bivanjske pogoje«.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Slo1964 (ni preverjeno)

Lpp že dolgo ni uporaben za zaposlene po Ljubljani. Da rabiš eno uro da prideš iz delovnega mesta v center Ljubljane je grozljivo. Da stojijo busi na postaji in vsi istočasno odpeljejo in potem čakaš pol ure na naslednjega je unikum v potniškem prometu in je samo v Sloveniji. In potem se prebivalci Ljubljane pritožujejo nad dnevne migrante ki se vozijo z avti v Ljjubljano je nesmiselno, saj se v večini tudi sami poslužujejo raje svojih osebnih avtomobilov da pridejo pravočasno na delovno mesto. Tako da ja, Ljubljana ima neuporaben zanič javni potniški promet tako kot je zanič njihov župan.

Exljubljančan (ni preverjeno)

Pušili so na,Bavarci takoj ,ko so ukinili v smeri proti Bežigradu bypas desno proti avtobusni postaji mimo semaforja !
Sedaj gre trola skoz ostali pa čakajo na boljše dni .
Torej lpp pa prometni umoglavi usedite se nek u oštariji se zmenite pa pošti poštimajte prometno ureditev za javni prevoz

Gorazd18 (ni preverjeno)

Pa saj je čisto normalno, enkrat na teden se mogoče zavleče

Starejše novice