Vir: Petrol
Ljubljanainfo
Pon, 15.4.2024 18:00
Prenovljeni niso bili le prodajalna in zaledni prostori ...

Od konca januarja je bilo zaprto Petrolovo prodajno mesto na naslovu Dunajska cesta 70 ob bežigrajskem stadionu. 

Zdaj so njegova vrata spet odprta, po novem pa se ponaša z novo vizualno podobo in konceptom, ki, tako pri Petrolu, odraža njihovo »vizijo prodajnega mesta prihodnosti«.

Vir: Petrol

Omenjeno prodajno mesto velja za manjše; kljub temu na več kot 150 kvadratnih metrih poleg že znanega asortimana izdelkov in storitev ponuja še izbrane izdelke njihove lastne blagovne znamke Fresh in kava Na poti.

Novi so tudi točilni agregati, ponudba pa vključuje goriva Q Max Diesel, Q Max iQ Diesel, Q Max 95 in Q Max 100.

V mislih pa so imeli tudi e-polnilnice - tam je namreč tudi prostor, kjer jih bodo lahko v prihodnosti umestili. Načrtujejo tudi sončno elektrarno, in sicer na strehi prodajnega mesta.

V teh dveh mesecih so zamenjali tudi podzemne rezervoarje in tehnološke inštalacije, pretakalno ploščad pa prenovili. 

Vir: Petrol

Tako zunanji kot notranji del objekta sta bila prenovljena v skladu z novo vizualno podobo, ki predstavlja koncept Petrolovega prodajnega mesta prihodnosti.

»Prodajno mesto Dunajska 70 je eno prvih v novi korporativni podobi, ki smo jo obogatili s sodobnim dizajnom – kombinacijo sivega kamna, antracitno sive kovine in lesa, kar odraža našo zavezanost k inovativnosti in trajnostnemu razvoju,« je povedal Bojan Kurež, direktor Razvoja fizičnih prodajnih mest v Petrolu. 

Dodaja, da gre za primer prodajnega mesta prihodnosti, ki je s svojo inovativno zasnovo, raznoliko vsebino in prilagodljivostjo povsem prilagojeno potrebam sodobnega prodajnega mesta.

Petrol sicer v Ljubljani prenavlja še prodajno mesto, PM Ljubljana - Črnuče, Štajerska. 

Vir: Petrol

Komentarji (1)

Rock8 (ni preverjeno)

Ja,dnar trošte brezveze.boli mene kaka je pumpa,važn da ma ročko pa bencin

Starejše novice