Slika je simbolična (foto: Bobo).
Ljubljanainfo
Tor, 26.9.2023 09:58
V eni od vodilnih medijskih hiš v Sloveniji so se zgodile spremembe.

Namesto Branka Čakarmiša bo Medijsko hišo PRO Plus vodila dozdajšnja izvršna direktorica CME Adria Grkinja Stella Litou, poroča RTV Slovenija.

Po poročanju navedenega medija so iz družbe sporočili, da je bil Čakarmiš na položaju generalnega direktorja od februarja lani, zdaj pa se bo kot strateški svetovalec osredinil na ustvarjanje vsebin in poslovni razvoj podjetja. 

Delovala že v številnih družbah, ki se ukvarjajo s televizijsko produkcijo

V 20 letih kariere je Stella Litou delovala v številnih družbah, ki se ukvarjajo s televizijsko produkcijo. Delala je v različnih državah, med drugim v Veliki Britaniji, Grčiji, Bolgariji in Romuniji.

Družba PRO Plus, ki je znana po televizijskih programih POP TV, Kanal A, Brio, Kino in spletni videoteki Voyo, je v lasti sklada CME, ki ima v različnih državah v lasti 30 televizijskih programov. 

Pri omenjenem mediju navajajo še, da ima družba skupno 45 milijonov gledalcev in delujejo tudi na Slovaškem, Češkem, Bolgariji, v Romuniji in Sloveniji, 

Komentarji (3)

BULDOG MALJEVAC (ni preverjeno)

Toto kreaturo bi že davno morali zamenjati...

JOHN (ni preverjeno)

Čakarmiša lahko nadomesti Sapramiška...

JOHN (ni preverjeno)

Tota aplikacija ne dela v redu. Gda hte napiše, da je odgovor "CAPTCHA" nepravilen, pa ni tako, ker sem napeto gledal. Večkrat.

Starejše novice