Foto: Miha Mally, Ljubljanski grad
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Pon, 8.8.2022 15:51
Ta teden bodo na zelenici pred Ljubljanskim gradom PikniKoncerti.

V sredo in četrtek, 10. in 11. avgusta 2022, lahko ob 18. uri v glasbi in druženju uživate na PikniKoncertih na zelenici pred Ljubljanskim gradom.

Gre za drugačno obliko preživljanja prostega časa v prepletu s sproščenim druženjem in ekološko ozaveščenostjo. Ob dobri glasbi, hrani in pijači, ki ju prinesete s seboj, lahko uživate s prijatelji ali člani družine, izpostavljajo na spletni strani Mestne občine Ljubljana. 

Vstop je prost.

Etno in folk ritmi

Prostor na zelenici obrambnega jarka za obzidjem Ljubljanskega gradu je pravi kraj, kamor se lahko ob popoldnevih zatečete pred poletno vročino, položite odejo za piknik, se sprostite in kaj malega prigriznete ob poslušanju koncertov etna in folka.

Uživate lahko ob odlični glasbi z vseh koncev sveta, občudujete tradicionalne inštrumente in prisluhnete različnim tehnikam petja.

Za prigrizke morate poskrbeti sami

S seboj prinesite odeje in polne košare, povabite prijatelje, ne pozabite otrok, igrač in psov ter dobre energije, izpostavljajo na občini.

Česa se lahko veselite?

V sredo, 10. avgusta, lahko prisluhnete indie-folk skupini Eni od sedmih milijard, ki v svojih avtorskih skladbah igra zgodbe življenja z zvoki violine, akustične kitare, klavirja, klarineta, bobnov ter basovske kitare.

V četrtek, 11. avgusta, pa bo nastopila skupina Počeni škaf, ki je s svojo avtorsko glasbo s poudarkom na duhovitih in ganljivih besedilih v slovenščini zvesta neworleanskemu načinu muziciranja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice