Foto: McDonald's
Nika Vajnhandl
Sre, 1.12.2021 17:51
Ljubljani se obeta še ena restavracija McDonald's, ki bo stala manj kot kilometer od že obstoječe McDonald's restavracije na Rudniku.

Obeta se nova McDonald's restavracija, ki bo stala v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik.

Odprla se bo hkrati z odprtjem prizidka nakupovalnega centra, do katerega bi naj prišlo, če bo šlo vse po načrtih, v drugem četrtletju 2022. 

Restavracija del nakupovalnega središča

Za Ljubljanainfo z McDonald'sa razkrijejo, da bo nova restavracija del novega »food courta« v spodnjem nadstropju nakupovalnega središča. To pomeni, da si bodo gostje delili sedišča skupaj z ostalimi restavracijami v centru. Zasnova bo torej enaka kot pri Aleja Sky. 

Kljub »food court« zasnovi bo restavracija ponujala celotno McDonald’sovo ponudbo. Prav tako bo na voljo McCafe. 

McDonald’s restaracija Supernova Ljubljana Rudnik bo četrta restavracija McDonald’s v Sloveniji, ki bo del nakupovalnega središča. Ena je v centru Citycenter Celje, druga v Europarku Maribor in tretja v centru Aleja Ljubljana. 

Nadomestek restavracije pri Koloseju

Z McDonald'sa za Ljubljanainfo dodajajo, da bo nova restavracija na nek način nadomestila tisto v Koloseju, ki se je v času epidemije zaprla, »le da nam bo ta zaradi umeščenosti v nakupovalno središče nudila širšo ciljno skupino«.

Namreč v prizidku nakupovalnega centra se obeta tudi kinematograf Cineplexx, na katerega pa smo že naslovili vprašanja, kakšno ponudbo pripravlja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice