zalastritof
Sre, 20.7.2022 11:45
V središču Ljubljane je svoja vrata odprla nova restavracija s hitro hrano McDonald’s.

V prostorih nekdanje restavracije estradnika Jana Plestenjaka je danes svoja vrata odprla restavracija s hitro hrano McDonald’s

Novica o tem, da naj bi McDonald's na Čopovi ulici v središču Ljubljane zaprl svoja vrata, je pozornost javnosti pritegnila že marca lani.

Takrat so se pojavila tudi ugibanja o tem, kam se priljubljena restavracija seli. Kot ena od možnih novih lokacij je bila večkrat omenjena tudi Cankarjeva ulica 4, kjer se je prej nahajala Soba 102, katere lastnik je bil priljubljeni estradnik Jan Plestenjak. A te informacije zastopniki takrat niso želeli potrditi.

Pri podjetju Alpe-Panon so za Ljubljanainfo marca lani potrdili, da preučujejo več prejetih ponudb za lokacije v centru Ljubljane.

Bodo zaprli McDonald’s na Čopovi ulici?

Februarja letos so stanovalce na tej lokaciji obvestili, da je novi najemnik pritličnih prostorov prav McDonald's in da so se pričela obnovitvena gradbena dela, ki bodo predvidoma trajala do konca letošnjega aprila.

V začetku junija pa so na pročelje restavracije namestili znak. 

Kljub temu da je nova restavracija svoja vrata odprla na novi lokaciji zelo blizu tiste na Čopovi ulici, pa slednja zaenkrat ostaja odprta.

Starejše novice