Ustvarjeno dne
Sre, 2.2.2022 06:51
Informativni dnevi bodo letos na fakultetah Univerze v Ljubljani zaradi trenutnih epidemioloških razmer potekali prek spleta.

Letošnji informativni dnevi bodo potekali 11. in 12. februarja. Tudi tokrat si bodoči študenti fakultet ne bodo mogli ogledati v živo, saj bodo informativni dnevi tudi letos potekali prek spleta.

»V sklopu Univerze v Ljubljani 26 članic za bodoče študente dodiplomskega študija pripravlja različne vsebine. Pripravili so spletna predavanja, pogovore, video predstavitve in še marsikaj.

Vsebine bodo prilagojene študijskim programom, ki jih izvajajo. Dijakinje in dijake pa bodo nagovorili študentke, študenti, predavateljice, predavatelji, predstavnice in predstavniki strokovnih služb,« so za Ljubljanainfo sporočili z Univerze v Ljubljani.

Večina fakultet ljubljanske univerze ima na svojih spletnih straneh že objavljene informacije o poteku informativnih dni, zato vsem dijakinjam in dijakom svetujejo, da obiščejo njihove spletne strani in družbena omrežja in tako pridobijo čim več informacij, da lahko na informativnih dnevih zastavijo čim več vprašanj. 

Prek spleta že lani

Da bodo informativni dnevi potekali prek spleta ni novost, saj so bile zaradi epidemije koronavirusa tudi lani fakultete primorane predstavitve študijskih programov izvesti v spletnem okolju.

V tem tednu bodo tudi na spletni strani Univerze v Ljubljani pripravili zbirno novico o informativnih dnevih na njihovih 23 fakultetah in treh umetniških akademijah. Za več informacij lahko obiščete spletno stran Univerze v Ljubljani.

Kaj pa zasebne fakultete?

Z Evropske pravne fakultete Nove univerze so za Ljubljanainfo sporočili, da bodo pri njih informativni dnevi prav tako potekali prek platforme Zoom, 11. in 12. februarja. Zvrstili se bodo trije termini informativnih dni, več pa lahko preberete na tej spletni strani.

Tudi Gea College bodoče študente vabi na informativne dneve prek spleta. Več informacij o poteku dogajanja najdete na njihovi spletni strani.

Vprašanja smo naslovili tudi na Fakulteto za uporabne družbene študije, na odgovore še čakamo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice