Slika je simbolična
Profile picture for user Patricija Fašalek P. F.
Ustvarjeno dne
Pet, 5.8.2022 20:00
Za en dan se bodo ljubljanske ulice spremenile v čudežno deželo, ki bo spominjala na velikansko sobo pobega.

Alica je zabredla v Ljubljano in tudi tukaj našla svojo Čudežno deželo. Časa zmanjkuje, morate jo rešiti, sporočajo organizatorji dogodka CluedUpp.

Jutri, 6. avgusta, se v Ljubljani začenja dogodek CluedUpp, kjer se bo mogoče v Ljubljani zabavati na unikaten in poseben način: obiskovalci prestolnice boste lahko skočili v zajčjo luknjo ter se znašli v neverjetnem svetu dogodivščin, spletk in v realnem svetu nemogočih doživetij.

Kako poteka reševanje Alice? 

Udeleženci bodo reševali uganke, ki bodo postajale vse bolj nenavadne, hkrati pa se bodo srečevali z nagajivimi izzivi in nalogami, s katerimi bodo razkrivali temne zarote, ki se pletejo v samem srcu Čudežne dežele.

Kakšna so pravila igre?

Z eno vstopnico bo lahko igrala celotna ekipa. Ekipo lahko sestavlja do šest odraslih, za otroke pa bo udeležba brezplačna.
Za to posebno priložnost organizatorji vabijo udeležence, da se skupaj z ekipo oblečejo v posebne kostume, s katerimi se bodo lahko še bolj vživeli v norosti čudežne dežele. 

Dogodek je namenjen unikatnemu in inovativnemu spodbujanju preživljanja kakovostnega časa s svojimi bližnjimi ali sodelavci. Organizatorji so tovrstne aktivnosti organizirali že na 1200 lokacijah v 55 državah po vsem svetu, udeležilo se jih je več kot milijon ljudi. 

Starejše novice