Fotografija je simbolična.
Nika Vajnhandl
Pet, 4.3.2022 12:08
Zavarovalnici Triglav in Sava Re bosta v Ljubljani zgradili nov medicinski center, a veliko več od te informacije, zavarovalnica ne razkriva.

Zavarovalnica Triglav in Sava Re sta v okviru skupnega projekta lastnici Diagnostičnega centra Bled, zasebnega ponudnika zdravstvenih storitev v Sloveniji.

Sodelujeta z manjšimi ponudniki: Medi Cons v Novem mestu, Gastromedica v Murski Soboti, GE Ambulanta v Novi Gorici, Medicinsko termalni center Fontana v Mariboru, Medicinski center Cardial v Ljubljani, Kirurški sanatorij Rožna dolina v Ljubljani, Neuroedina v Novem mestu, MDT&T v Mariboru.

Kaj nudijo?

Skupina Diagnostični center Bled je v okviru svoje strategije usmerjena v razvoj visokokakovostnih zdravstvenih storitev - na primer na področjih gastroenterologije, urologije, kardiologije, diagnostičnih preiskav … , ambiciozno rast na področju izvajalcev zdravstvene dejavnosti, nadaljnjo konsolidacijo skupine in krepitev korporativnega upravljanja. 

Izgradnja novega medicinskega centra v Ljubljani

»Izgradnja novega medicinskega centra v Ljubljani predstavlja enega od korakov pri povezovanju zdravstvenih izvajalcev v okviru Diagnostičnega centra Bled za boljšo dostopnost zdravstvenih storitev in doseganja še višje ravni njihove kakovosti. 

Hkrati predstavlja tudi pomemben temelj za nadgradnjo raznovrstnih specialnosti in diagnostik, ki jih Diagnostični center Bled že izvaja, ter razvoj novih zdravstvenih storitev in bolnišničnega zdravljenja,« z zavarovalnice Triglav razkrijejo za Ljubljanainfo.

Cena izgradnje bolnišnice zavita v skrivnost

Na zavarovalnico smo naslovili še vprašanja, kot so, koliko bo stala izgradnja in oprema bolnišnice, in kdaj bo bolnišnica začela obratovati, a so nam z zavarovalnice odgovorili:

»Podrobnosti posameznih naložb Zavarovalnice Triglav, odvisnih in povezanih družb Skupine Triglav pa predstavljajo poslovno skrivnost in jih ne komentiramo, razen v primeru zavez, ki izhajajo iz našega statusa borzne družbe.«

Starejše novice