Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Čet, 11.11.2021 14:32
Ikea vabi kupce, da vrnejo in odprodajo rabljeno Ikea pohištvo, v zameno zanj pa prejmejo darilno kartico.

Ikea bo tudi letos v sklopu svoje kampanje »Zeleni petek« ozaveščala o trajnostni potrošnji in spodbujala kupce, da vrnejo svoje staro Ikea pohištvo.

V času kampanje bodo člani kluba Ikea family za svoje vrnjeno staro pohištvo prejeli povračilo s 50-odstotno povečanim zneskom od ocenjene vrednosti pohištva, ki ga bodo vrnili. Ponudba velja od 10. do 28. novembra.

Ikea bo nato odkupljene izdelke prodajala naprej v Kotičku za krožno uporabo v ljubljanski Ikei. »Zeleni petek« bo tako še bolj trajnostno obarvan.

Vsi, ki bi želeli izkoristiti ponudbo, a niso člani kluba Ikea family, se lahko vanj včlanijo, tako preko spleta kot tudi v trgovini. Pri vračilu starega pohištva je treba preveriti, katere izdelke je mogoče vrniti, ter prek spleta zanje pridobiti oceno vrednosti rabljenega pohištva.

Kupec lahko zavrne ponudbo 

Nato kupec prejme QR kodo, okvirno oceno odkupne vrednosti in številko prijave. Vsi kosi pohištva morajo biti sestavljeni in dostavljeni v trgovino Ikea Slovenija, in sicer na oddelek »Vračila in zamenjave«. Za vračilo kupec ne potrebuje računa.

Zaposleni podjetja Ikea bodo ocenili stanje posameznega kosa pohištva in kupcu podali končno ponudbo, ki pa jo, če z njo ne bo zadovoljen, kupec lahko tudi zavrne.

Če bo ponudba sprejeta, bo Ikea v času kampanje med 10. in 28. novembrom izvedla odkup pohištva, kupec pa bo v zameno prejel darilno kartico s 50 odstotkov višjim zneskom od ocenjene vrednosti tega pohištva.

Vsi vrnjeni izdelki bodo razkuženi v skladu z varnostnimi ukrepi za koronavirus, odvisno od materiala in stanja izdelka.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice