Foto: Vlada Republike Slovenije
Ljubljanainfo
Sre, 15.11.2023 10:10
Njegovo funkcijo bo prevzel Luka Mesec.

Premier Robert Golob v petek odhaja na nujno operacijo kile v Univerzitetni klinični center Ljubljana, med bolniško odsotnostjo, ki bo trajala predvidoma nekaj dni, pa ga bo nadomeščal podpredsednik vlade Luka Mesec, so sporočili iz premierjevega kabineta.

To je že tretji zdravstveni primer, ki je zaokrožil v javnosti, premierja Goloba v kratkem času. Spomnimo, julija je na vrh Nata v Vilni prišepal na berglah, saj si je poškodoval nogo. 

»Ah, nič posebnega, šive imam na nogi na takem mestu, ki se stalno odpira, ko hodiš. ... Boli, da, boli,« je po vrhu pojasnil novinarjem v državnem zboru.

Konec avgusta pa je doma utrpel poškodbo, ko si je, kot so nam povedali v njegovem kabinetu, »huje poškodoval prst na levi nogi«.

Komentarji (5)

dr. KILDARE (ni preverjeno)

To bo gotovo operacija na mozgu...

FRANCI (ni preverjeno)

Na tvojem, mozgu mislim, žal ni uspela.....

BrezupenPrimer (ni preverjeno)

Naj mu dajo varovalno kabino pa kaksna podporna kolesa ce je tak stor.

Čezmarin (ni preverjeno)

Nehajte že. On nas, vse državljane, vodi in zastopa. Vsak, ki misli, da je sposoben bolje, naj ustanovi ali se priključi stranki in bo pametoval. Ko bodo voltve, si bo pa vsak zase izbral najboljšega.

Wannabe (ni preverjeno)

Težko operacija na mozga, ker bi ga najprej moral imeti, sigurno pa operacija mimo vrste medtem ko ostali državljani brez privilegij čakajo več let.

Starejše novice