Ena najbolj uspešnih slovenskih vplivnic, priljubljena Patricia Pangeršič, je imela celo paniko zaradi dejstva, da je na počivališču na hrvaški avtocesti pozabila sinov otroški voziček.
Ljubljanainfo
Tor, 16.4.2024 12:17
Na koncu se ji je le nasmehnila sreča.

Vedno nasmejana vplivnica Patricia Pangeršič, ki ji v želji po spremembi in izgubi kilogramov zaupa največ Slovenk, je zadnja dva dneva preživela v paniki in pod stresom. 

Med vračanjem domov v Slovenijo se je s partnerjem Tilnom in njunim sinom Taiom odločila za hiter postanek na enem od hrvaških počivališč na avtocesti, saj je, kot je povedala, morala previti sina. 

»Zjokala sem se skor dons. Našega otroškega vozička ni več. Učeri smo šli na Hrvaško in na poti nazaj smo se ustavli na počivališču, ker sem mogla nujno previt Taikota ... previla sem ga kr v prtljažniku, ker ni blo druge možnosti. 

Da sem naredila prostor, pa sem iz prtljažnika vzela voziček in ga odložila ob avto pol se nam je mudil, pogovarjal smo se in voziček je ostal tam. Dons je šel moj ati nazaj in seveda vozička ni blo več. 

Zaposleni so rekl, da ga je en avto odpelju ... se dejansko da karkoli narest, če se zadeva prijavi in pogledajo na kamere registrsko številko avta, ki ga je odpelju? Je bil kdo v podobni situaciji pa se je rešilo?« je v nepravilni slovenščini svojim 139 tisoč sledilcem na Instagramu potožila Patricia, ki je sprožila pravo malo paniko zaradi vozička.

Mlada družinica je prav zaradi objave na družbenem omrežju dobila klic dobrega najditelja iz Slovenije, ki se je javil, da ima njen pozabljeni in očitno zelo drag otroški voziček.

Očitno pa se ji je nasmehnila sreča, saj je dan kasneje vsem sporočila, da bodo voziček dobili nazaj.

»Niti v sanjah si nisem mislla, da je na hrvaškem počivališču voziček prišel v roke Slovencem in da je moja objava prišla do njih. Danes so se mi javli,« je sporočila Pangeršičeva, ki si je vidno oddahnila, ko je dobila klic najditelja. 

Mnoge njene sledilce zdaj zanima, ali bo dobrega najditelja zdaj tudi nagradila za vrnitev očitno zelo dragega otroškega vozička?

Komentarji (2)

Rock8 (ni preverjeno)

Butara

PIJONEC (ni preverjeno)

Reklama je nujna, tudi če ob tem izpadeš kura...

Starejše novice