Foto: Mediaspeed
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 29.10.2021 15:36
Na socialnih omrežjih je v zadnjem dnevu možno opaziti veliko oseb, ki so zgražajo nad izjavami, ki jih je Gregor Čeglaj, oziroma bolje poznan kot ‘Sanjski moški’ včeraj delil z javnostjo.

Kot gost je bil namreč povabljen v pogovor oziroma tako imenovani ‘stream’ s Perom Martićem, kjer sta ‘ocenjevala ženske’ z ocenami od ena do deset.

Čeglaj se pri tem ni zadrževal, nekatera dekleta pa so se danes na družbenih omrežjih že odzvala na neprimerne komentarje in opazke

V videoposnetku, ki je javno objavljen, pred 14 urami pa je bil na YouTubu celo predvajan v živo je Gregor Čeglaj za vsako prikazano fotografijo določene punce podal ocene bolj znanim Slovenkam, med drugim tudi tekmovalkam iz oddaje Sanjski moški, slovenskim pevkam ter fitnes trenerkam. 

In kaj je povedal?

Kot prvo je ocenil Ano Pusovnik, tekmovalko šova Sanjski moški. Ocenil jo je z -16, ob tem pa mu je šlo na smeh, povedal pa je da bo v nadaljevanju še bolj korekten.

Tekmovalko Anjo Širovnik, ki je v šovu prejela zadnjo vrtnico in je s tem tudi zmagala je ocenil s trojko. 

»Na tej fotografiji je trojka, v živo pa raje ne bom komentiral,« je povedal. 

Carmen Osovnikar, ki se trenutno mudi na snemanju šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, pred tem pa je bila tudi tekmovalka šova Sanjski moški je ocenil z enko, novo tekmovalko Vražjih dam in blogerko Katarino Benček pa je ocenil s trojko, medtem ko je hčerko Karla Erjavca ocenil z devetko. 

Sliko pevke Ines Erbus je komentiral:

»Ne vem, kje je kdo dobil to slikico, ker v živo več ni tako suha.« 

Ob fotografiji Lee Filipovič, bolj znane kot Lepa Afna je povedal:

»Glede na to, da so meni bolj suhe punce všeč, ta čez trojko ne pride.« Nakar mu je Pero Martić povedal, da tako debela res ni, Gregor pa je dejal: »Kaj, prosim?! Daj«.

Ostale tekmovalke šova po njegovem mnenju tudi niso najlepše, prekmurko Kajo Casar je ocenil s pet, Lauro Beranič z dva, dodal je, da bi jo glede na karakter dal kar 16, izgled pa pač: »je*i ga.«

Za črnolaso Mary Ševo je povedal, da bo tukaj ostal pri dvojki in ne bo komentiral, najmlajša tekmovalka šova Sanjski moški Polono Krajnc, ki smo jo lahko gledali tudi v šovu Kmetija je prav tako oceni z dvojko in rekel, da je to škoda komentirati, za Pio Gavrič je povedal, da v življenju nikoli ni bila niti dvojka, karakter pa je po njegovih besedah še hujši.

Nino Radi, ki je bila tekmovalka šova Sanjski moški, sedaj pa smo jo lahko gledamo še v šovu Kmetija je po njegovem mnenju vredna dvojke.

Prekmursko pevko Niko Zorjan je ocenil z tri, dodal pa ''ti beli plastični lasje in ti zobki, je treba malo fleksarco vzeti'' Rebeka Dremelj pa je po njegovih besedah »kobila in ogromna.«

Odzivi niso pozitivni

Ana Pusovnik se je odzvala na svojem Instagram profilu, kjer je objavila izsek oddaje Sanjski moški, v katerem je Gregor bil nad njo vidno navdušen, govoril da je vroča in ob njej vedno ostane brez besed, nakar je objavila še fotografijo, kjer je možno videti, da sedaj ni več samska.

Ob tem je zapisala: »Lep pozdrav tebi nazaj v samski stan.«

Danes je na svojem Instagram profilu s sledilci delila še nekaj misli:

»Kam smo prišli, kakšno mentaliteto ima večina moških in to ponavadi ravno takšni kot je Čeglaj, ki nima odnosa do žensk. Ravno zaradi takšnih pa se veliko žensk ne počuti dobro v svojem telesu.«

Zmagovalka šova Sanjski moški Anja Širovnik je na svoji Instagram ‘zgodbi’ zapisala:

»Verjetno ste opazili, da sem se v zadnjih mesecih res izogibala temam, ki so bile vezane na ‘sanjskega moškega’. Mimo tega pa ne morem. Ne bom sploh izgubljala besed, ker mislim, da je v videu vse jasno.«

Odzvala se je tudi Maruša Bračun, katero smo lahko skupaj z njenim partnerjem Luko Bračunom, gledali kot komentatorko oddaje Sanjski Moški na POP TV.

»Kot človeka in kot žensko me je prizadel. To se ne dela in je grdo. Ni človeško, vsi smo lepi. Vizualnost ni vse. Sploh pa da se tako ocenjuje ženske, to ni sprejemljivo. Kam smo pa prišli, če se bomo tako ocenjevali?«

Gregor se je Rebeki opravičil

Pred eno uro se je na socialnem omrežju Instagram oglasil še Gregor.

»Danes slišim zanimive stvari. Kot iskren človek sem punce ocenil in to marsikomu ni všeč. Jaz sem človek brez dlake na jeziku. 
Zavedam se da je vsaka ženska lepa in vredna. Nobena ni grda, lahko ma 10, 20 ali 100 kilogramov več. Vsaka je lepa. Tega se kristalno jasno zavedam. 
Očitno Slovenija ne zna sprejeti tega, da jaz povem točno to, kar mislim. Povedal sem samo svoje osebno mnenje.«

Ob tem se je opravičil Rebeki Dremelj za besede »ogromna kobila«

Podjetja k umiku sodelovanj

Mnogo ljudi je zapisalo, da upajo, da bodo znamke in podjetja začele bolj razmišljati o tem, s katerimi osebami je primerno sodelovati in s katerimi ne. 

»Ker to kar je ‘sanjski moški’ na tem videu pokazal, ni bila nobena iskrenost, kot jo on opravičuje. Gre za obliko spletnega nasilja, ki pa z nobenim pojasnilom, ni opravičjivo dejanje.«

Javnost je že močno pritisnila na Gregorjeve sponzorje, kot prvo pa je promocijo z njim že umaknilo podjetje Afrodita
 
Eden izmed komentatorjev je pod video zapisal:

»Prsa junaka, glava bedaka. S takim odnosom bo vedno samski in nikoli sanjski.«

Kakšno pa je vaše mnenje o tem? Je šel predaleč?

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice