slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 16.10.2023 08:12
Preverite, kaj so za danes napovedale zvezde.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Lahko pride do izboljšav v družinski dinamiki ali gospodinjstvu, dragi oven, zlasti v zvezi z izpolnjevanjem obveznosti, in to je lahko zadovoljujoče in stabilizirajoče. Partnerstva so v teh dneh deležna dodatne pozornosti, toda razlike v pristopih, metodah ali vrednotah lahko danes začasno motijo ​​harmonijo na nekaterih mestih.

Vaš zaslužek ali način porabe denarja lahko na primer postane težava s partnerjem ali pa so vaši cilji glede odnosa in denarja trenutno nasprotni. Del vas želi delati neodvisno, vendar je lahko skupno odločanje koristno.

Bik

20. april - 20. maj

bik

Današnje energije so dobre za pozornost do praktičnih podrobnosti, ki vam pomagajo izboljšati ali zagotoviti odnose in projekte, dragi bik. Izvedeti več o tem, kaj vas je morda oropalo dobrega duha, je lahko spodbudno. Ko dan napreduje, pride v poštev spopad Merkurja in Urana, ki lahko vaše delo in dolžnosti spopade z vašim občutkom neodvisnosti.

Če tega ne nadzorujete, lahko povzroči napake ali nepotrpežljivost v govoru in navodilih. Vendar pa je na splošno pravi čas, da v svoje odnose vnesete več negovalne in skrbne energije. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Dan ima odlično energijo za reševanje problemov, dragi dvojčki, dokler se držite svojega tempa. Največ koristi imate od počasnejšega, enakomernejšega in preprostejšega pristopa k svojemu življenju in ste v odlični formi za oblikovanje strategij za ravnanje s problematičnimi področji.

Tudi vaš odnos do vašega dela in ciljev je zdaj precej pozitiven in pripravljeni ste sprejeti vsak izziv, ki vam pride naproti. Pripravljeni ste se potruditi za uspeh in pritegniti pozitivne situacije. Pomoč drugim je danes lahko edinstven cilj. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Danes bolj uživate v svojem delu ali obveznostih, dragi rak. Prijatelji, bratje in sestre, sosedje ali sošolci lahko pridejo namesto vas. Za najboljše rezultate zdaj bodite pripravljeni razmisliti o tem, da opustite zadevo, ki vam preprečuje, da bi uživali, rasli in se izboljšali. Prav tako iščete več zadovoljstva z ustvarjanjem in deljenjem trenutnih tranzitov Lune.

Morda vas privlačijo ljudje, za katere se zdi, da potrebujejo dodatno nego, ali pa so v romantičnem razmerju toplejši in mehki občutki. Posebno zadovoljstvo je danes posvetiti stvarem, ki jih ustvarjate, svojim hobijem ali ljubljenim osebam, posebno pozornost.

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Sodelovanje z drugimi v smeri skupnega cilja je danes lahko zelo zadovoljujoče in koristno, dragi lev. Današnje energije so tudi odlične za motivacijo, da poskrbite za svoje dolžnosti in odgovornosti. Če uredite svoje finančne zadeve, lahko izboljšate svoje življenje na več področjih.

Zavedate se tudi, da lahko skrb za ognjišče in urejanje stvari doma, na varnem in udobnem, okrepi vašo samozavest, da se lahko spopadete z drugimi življenjskimi oddelki. Če morate ozdraviti družinske odnose, ste zdaj pripravljeni narediti korak. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Današnje energije so močne, da cenite preprostejše stvari v svojem življenju, draga devica, čeprav se vaša radovednost povečuje, ko dan napreduje. Tiho ste karizmatični in jasnost in občutek namena sta zdaj gonilna sila. Podpora ali pomoč nekomu je lahko še posebej izpolnjujoča. Ljudje te trenutno cenijo!

Pravi čas je, da prispevate in se ob tem počutite odlično. Bolj se zanimate za življenja drugih in to, da nekoga usmerjate ali mu pomagate najti pomembne informacije, lahko močno vpliva. Prav tako vas učenje novih stvari in zasledovanje osebnih interesov osrečujeta in sta lahko danes celo zdravilna.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Današnje energije so dobre, da kar najbolje izkoristite situacijo, draga tehtnica, in prav lahko najdete ravno pravo motivacijo za izboljšave. Danes cenite malo več reda, organiziranosti in jasnosti. Skrb za posel in povezovanje z drugimi na praktičen način je lahko zadovoljujoče. Prizadevanja za zagotovitev prihodnjih prizadevanj so lahko uspešna zdaj.

Ste v še posebej dobri formi za skrb za svoje dragocenosti, dragocene stvari ali denarne zadeve.  Hkrati je lahko v središču pozornosti vlivanje malo več ljubezni in pozornosti v posel, negovanje talenta ali razvoj in izgradnja nečesa, kar vam je pomembno.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Današnji dan je dober za produktivnost, dragi škorpijon. Morda boste cenili zanesljivost ali gesto do vas. Vaša vizija je trenutno praktična in to vas lahko pripelje do prizadevanj in stvari, ki se zdijo dolgoročno obetavne. Ljudje vas danes vidijo kot še posebej močnega in skrbnega. To je dober čas za osebno priljubljenost in pozitivno pozornost vaši podobi, obnašanju ali videzu.

Ste v odlični formi za negovanje vaše samozavesti. Ko dan napreduje, se morda ne boste strinjali glede neke zadeve, vendar upoštevajte, da lahko nesoglasja ali nasprotovanje vašim idejam vodijo do boljših, bolj izpopolnjenih in natančnejših načrtov. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Imate odlično oko za projekte ali naložbe, ki so danes vredne, dragi strelec. Hkrati iščete nekaj tolažbe in hrane v času počitka ali umika, kot je čas za razmislek, obdelavo in prebavo nedavnih dogodkov. Učite se, kako izkoristiti samoto in zasebni čas sebi v prid in za negovanje izboljšanega duševnega zdravja.

Zdaj je lahko v središču pozornosti tudi podpora drugim. Danes ljudje stojijo v vrsti za vaše ideje in pogosto imate dober občutek za trenutne in prihodnje trende. Vendar pa je lahko težko doseči načrt pozneje danes. Odločanje ni preprosto.

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Oseba v vašem življenju vam lahko danes pride naproti, dragi kozorog, in to je koristno. Vaša pozornost do odnosa ima lahko dolgoročne koristi. Pravzaprav se lahko danes počutite precej nahranjene in okrepljene prek skupinskih ali prijateljskih povezav. Dejanja in kretnje zdaj lahko pomagajo pri rasti in razcvetu povezave.

Močnejši občutek namena in izpolnjenosti je povezan z vašimi mrežnimi aktivnostmi. Ko dan napreduje, doseganje dogovorov ni tako preprosto. Kljub temu so različni pogledi lahko učne izkušnje. Začasno ste nagnjeni k temu, da se zavrtite ali ostanete v negotovosti glede tega, kam želite usmeriti svojo energijo.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Ko imate perspektivo, so današnje energije koristne za dober pregled nad tem, kaj lahko izboljšate s svojim delom, financami ali zdravjem, dragi vodnar. Dober nasvet nekoga, ki mu zaupate, se lahko zdaj obeta. Morda boste uživali tudi v tem, da boste svojemu delu ali poslu namenili posebno pozornost.

Morda boste mentorirali druge, zlasti v zvezi s poslom. Lahko se počutite dobro, če se povežete s svojimi ambicijami na srečen način. Občutek odgovornosti in nadzora ali opravljanje svojih obveznosti je izpolnjujoče in zadovoljujoče – morda celo zdravilno.

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Danes se posebej zanimate za praktične elemente projekta, drage ribi, in vaš instinkt za dolgoročno vrednost je močan. Prav tako bi vam lahko koristilo, če bi se oddaljili od običajne rutine zaradi čustvenega zadovoljstva in prehrane. Učenje novih stvari vam lahko pomaga, da se počutite močnejše in srečnejše.

Lahko bi odkrili, da je lahko čudovito zdravilno opuščanje nečesa, kar vas obremenjuje. Kljub temu upoštevajte, da je lahko preveč idej in izbir danes preveliko. Sprostitev napetosti je za vas boljša kot kopičenje več. Na srečo so današnje energije tople in polne upanja.

Starejše novice