Ljubljanainfo
Čet, 16.3.2023 20:00
Ta vikend bo v Ljubljani glasbeno zelo pestro. Poleg tega pa bodo potekali še Vintage sejem, delavnice, razstave in predstave.  

Dogajanje v petek

BeThrifty je največja razprodaja vintage oblačil v Sloveniji, kjer obleke kupujete po kilogramih. En kilogram stane 39 evrov. Razprodajo najdete na Čopovi ulici 11 v petek, 18. marca, od 13. do 19. ure, in v soboto, od 10.30 do 18. ure. 

Na Štihovi 19 bo tudi dvodnevni sejem Bootcut kavbojk, kjer boste kavbojke lahko pomerili in kupili. V petek, od 17. do 20. ure, in v soboto, od 10. do 13. ure. 

Ta petek bo v znamenju različnih glasbenih dogodkov:

V petek pa lahko ujamete tudi predstavo Slovenec in pol v SiTi Teatru BTC ob 20. uri.

V Bizzarnici pri Mariči pa bo ob 23. uri potekalo nočno branje poezije

Številni dogodki tudi v soboto

V soboto bo ob 10. uri prvo letošnje srečanje ARTish. V Kinu Šiška se bo predstavilo 42 članov ARTish familije. V SiTi Teatru BTC si lahko ob 20. uri ogledate glasbeno komedijo Nune v akciji

Glasbena komedija vas čaka tudi na Prijateljevi ulici 2, kjer bosta ob 20. uri nastopila Alice in WonderBand in predstavila njun Balkan body music.

Za težke ritme bo poskrbela Ketna Vol. 2. V Klubu Gromka bodo ob 20. uri tako nastopili Guattari, Nomon Atur, Ofnana_pesa, Razvalina in Selgor.

Nedelja v znamenju glasbe 

V Mini Teatru si lahko ob 11. uri z otroki ogledate predstavo Trije prašički. V nedeljo bo v SiTi Teatru BTC potekal Večer za nastopanje. V prepevanju slovenskih pesmi se lahko ob 16.30 preizkusijo najmlajši, ob 18.45 pa tudi starejši. 

V Mladih zmajih bo ob 17. uri začetek Jam sessiona Črnuška marmelada s presenečenjem.

V Studio 52 pa si lahko ob 18. uri privoščite sprostitveno glasovno kopel

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte rubriko 'Dogodki v Ljubljani' na spletnem portalu Ljubljanainfo.

Starejše novice