Ljubljanainfo
Pet, 7.7.2023 08:00
Preverite, kaj je zapisano v zvezdah za današnji dan.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Ovni, danes vas čaka vroča avantura. Pripravite se na strastno srečanje, ki bo dvignilo vaš srčni utrip. Bodite drzni in pokažite svojo strastno plat. Pazite le, da se ne opečete, saj se lahko vročina včasih spremeni v ogenj!

Bik

20. april - 20. maj

bik

Dragi bik, danes vas čakajo pikantne izkušnje. Nekdo iz vaše preteklosti se bo pojavil in vam zavrtel življenje na glavo. Ne zavrnite priložnosti, da obudite stare iskrice, ampak se prepustite strastnemu vrtincu. Pazite le, da ne končate kot čili, ki je premočan za nekatere!

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Dvojčka, danes boste žareli od šarma in zapeljevanja. Vaša besedna spretnost bo vplivala na vse okoli vas, in ko boste spustili svoje pikantne pripombe, bo atmosfera postala vroča. Bodite pripravljeni na občudovanje, a pazite, da ne boste prestopili meje dobrega okusa!

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Raki, danes boste našli pot do svoje srčne želje, in to bo prava začimba za vaše življenje. Pogumno se prepustite strastnemu čustvenemu plesu in se potopite v vrtinec ljubezni. Pazite le, da ne boste preveč občutljivi, saj lahko pokvarite vtis.

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Levi, danes boste zasijali kot pravi zvezdniki v spalnici. Vaša karizma bo očarala vašega partnerja ali partnerko, ki ne bo mogel/a odvrniti pogleda od vas. Uživajte v vlogi vročega ljubimca in si privoščite sijajno predstavo. Pazite le, da ne postanete preveč zahtevni režiserji!

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Drage device, danes se boste sprostile in si privoščile nekaj pikantnih trenutkov. Pozabite na svoje običajne rutine in se prepustite skušnjavi. Morda je čas za nekaj spogledovanja ali za skrivnostni sestanek. Ne zadržujte svojih strasti, ampak se prepustite vznemirljivemu potovanju!

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Tehtnice, danes boste našle popolno ravnovesje med strastjo in romantiko. Vaša privlačnost bo neustavljiva, a obenem boste znali ustvariti čarobno vzdušje. Uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem ali partnerko ter se prepustite zapeljivim igram. Bodite strastni v ljubezni, a ne pozabite na občutke svojega srca!

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Škorpijoni, danes se bo vaša strast razplamtela kot nikoli prej. Pripravite se na divjo noč, polno skrivnostnih in strastnih trenutkov. Ne zadržujte svojih želja in fantazij, ampak se prepustite svojim instinktom. Pazite le, da ne boste izgubili nadzora nad situacijo!

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Dragi strelci, danes se boste podali na razburljivo ljubezensko popotovanje. Vaša avanturistična narava vas bo vodila do nepozabnih doživetij. Poskusite nekaj novega in nenavadnega, da začinite svoje ljubezensko življenje. Ne bojte se tvegati, saj se lahko skrivajo nepozabni trenutki!

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Kozorogi, danes boste odkrili svojo strastno plat. Vzemite si čas zase in si privoščite romantično večerjo ali sproščujočo masažo. Sprostite svoje strasti in se prepustite občutkom. Pazite le, da ne postanete preveč zadržani, ampak se prepustite vznemirljivi ljubezenski igri!

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Vodnarji, danes boste presenetili svojega partnerja ali partnerko s svojo kreativnostjo v spalnici. Poiščite nove načine, kako popestriti svoje intimno življenje in se prepustite svoji domišljiji. Ne pozabite na komunikacijo in odprto izražanje svojih želja. Bodite ustvarjalni in strastni!

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Ribi, danes boste izžarevali svojo čutnost na vseh ravneh. Vaša nežnost in občutljivost bosta prevzeli vašega partnerja ali partnerko. Uživajte v romantičnih trenutkih in se pustite preplaviti čustvom. Pazite le, da ne postanete preveč sanjave, ampak ohranite stik z realnostjo!

Starejše novice