Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Tor, 14.11.2023 08:16
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 14. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Danes bodo morda dobre novice ali koristni pogovori, dragi oven, in z vami bo mrgolelo idej. Lahko je naravno razjasniti zrak brez pretirane drame. Lahkotno učenje in deljenje sta naklonjena. Morda boste uživali v živahnih izmenjavah. 

Koristi in dobri občutki izhajajo iz povezovanja, zlasti na romantični ravni in ravni ena na ena. Dobre komunikacijske sposobnosti lahko pozitivno odmevajo tudi na drugih področjih življenja. 

Druženje z nekom je lahko prijetno in koristno ali pa se v odnosu poveča toplina. Luna danes in jutri preživi v vašem sektorju višjega uma in vas dvigne nad redne strese in vsakodnevne življenjske težave. Bolj se zanimate za nove ideje, kraje in ljudi.

Bik

20. april - 20. maj

Tvoja sposobnost opazovanja je danes močnejša kot običajno, dragi bik. Skriti elementi tega, kar vidite in doživljate, vas pritegnejo in kar nekaj poberete. Igranje z idejami je prijetna in lahkotna izkušnja. Čeprav ste nagnjeni k temu, da ste nekoliko introspektivni, je dan vseeno dober za komunikacijo. 

Morda boste našli nekaj sladkih točk za vesele izmenjave, razmerje pa bo lahko uživalo v prijetni spodbudi zaradi razprave. Lažje je sporočiti občutke, ki jih je bilo danes morda težko definirati. Morda iščete pojasnilo v svojih interakcijah in pogovorih. 

Aspekt Merkur-Venera vam pomaga najti pravo ravnovesje med lahkotnostjo in resnostjo. Prav tako je odličen čas za uživanje v delu ali dolžnostih, še posebej, če vmešate prijeten družabni element. Vaša intuicija glede zdravja ali delovnih metod je močna.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Vaši instinkti so danes zelo dobri za odnose, dragi dvojčki. Hrepenite po interakcijah z ljudmi na enaki mentalni valovni dolžini kot vi. Zdi se, da odgovori na zapletene čustvene dileme pridejo k vam, tudi če vas že nekaj časa begajo. 

Ljudje lahko na tej stopnji pospešijo vaše miselne procese, z Merkurjem v vašem sektorju partnerstva in Luno, ki se danes pridruži Merkurju. Urejate svoje misli in opazujete, kaj se dogaja okoli vas. Komunikacije, ki potekajo zdaj, vam lahko pomagajo, da se osredotočite in uravnavate tempo. 

Čeprav energijsko morda niste na vrhuncu, je to lahko odličen čas za prijetne pogovore. Perspektiva druge osebe, tudi če se močno razlikuje od vaše, danes ponavadi izboljša vašo. Z aspektom Merkur-Venera, ki vpliva na dan, je komunikacija s partnerjem ali dobrim prijateljem v središču in sklepanje dogovorov, romantična pojasnila ali uverture ali delitev lepih trenutkov z ljudmi, ki so vam dragi.

Rak

21. junij - 22. julij

Danes bo verjetno več jasnosti, dragi rak, še posebej, ko boste uredili svoja čustva in potrebe. Komunikacija vas lahko osredotoči in razbremeni vaš um glede vaših težav ali skrbi. 

Osredotočanje vaše pozornosti na poseben projekt je lahko koristno. Vaša povečana želja po iskanju miru v domačem življenju, družini in delu lahko vodi do dogovorov in ugodnih okoliščin. Dobra energija je z vami za reševanje težav in dobre odnose z drugimi. Pogovori so lahko koristni in morda boste uživali v popravljanju ograj in izražanju svojih čustev. 

Stvari boste morda videli tudi jasneje, če boste težavo ubesedili, zapisali ali spregovorili. S tranzitom Merkur-Venera, ki vpliva na dan, boste morda prišli do zadovoljivih in obojestransko koristnih dogovorov.

Lev

23. julij - 22. avgust

Luna danes in jutri preživi v vašem ustvarjalnem sektorju, dragi lev, kar je lahko na nek način čustveno osvobajajoče. V komunikaciji ste zelo očarljivi in ​​potrebujete nekaj manevrskega prostora in prostora za spontanost. Poiščite načine za lajšanje stresa. Z današnjimi tranziti pride do odnosa lažje kot običajno. 

Zamisli se dobro pretakajo, spodbuda za vaše romantično in družabno življenje pa je lahko posledica vaše sposobnosti prijetnega komuniciranja. Sproščeno pristopanje k ljudem in težavam vam trenutno deluje v prid, razjasnitev stvari pa je lahko koristna. 

Današnje energije so dobre za priložnost, da uživate v interakcijah in se naučite česa zanimivega. Obstajajo priložnosti, da se dvignete nad občutke nemira, še posebej, če se osredotočite na prijateljske poteze ali ustvarjalna prizadevanja. Romantika, udobje in finance so naklonjeni.

Devica

23. avgust - 22. september

Z Luno v vaši solarni četrti hiši danes in jutri, draga devica, je koristno, da se osredotočite na krepitev svojih občutkov podpore in varnosti, bodisi na notranji ali zunanji ravni – morda na obeh! Danes se izražate bolj tekoče. Lahko se počutite razumljene, preskrbljene in podprte. 

Z lahkoto je razčistiti svoje potrebe in občutke in mogoče je priti do korenin morebitnih nedavnih težav v vašem osebnem življenju. Prijetni pogovori, ki vas pomirjajo in vam pomagajo, da se osredotočite, so zdaj lahko opazni. 

Pravzaprav ima današnji čas obetavno energijo za močna in koristna razmišljanja, izmenjave in komunikacije. Ste v dobrem položaju, da vaš denar dela za vas, ali pa je ugoden razvoj dogodkov glede družine, doma, finančnih zadev ali nakupov. Morda izražate svojo naklonjenost tako, da ste dober poslušalec.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

To je močan čas za ravni osebne privlačnosti, uresničitev ideje ali vaše osebnosti, draga tehtnica. Morda bodo novice tople, prijetne in obetavne. Lahko bi bili navdušeni, ko odkrijete, da dan olajša verbalizacijo tega, kar želite. Vaš šarm sije skozi vašo komunikacijo in geste. 

Lahko pride do olajšanja, če zdaj delite določeno temo, ali pa ste lahko posrednik, ki pomaga drugim, da pridejo do kompromisa ali stanja miru. Morda boste popolnoma uživali v študiju, poučevanju in povezovanju, vaša privlačnost pa se bo povečala. 

Trenutni projekti vas navdušujejo in motivirajo. Medtem ko je življenje polno naporov, se vam zdi bolj energično kot kaotično. Morda iščete novo idejo ali odkrivate novo zanimanje.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Lahko je pravi čas, da gradite na tem, kar imate, namesto da bi danes nujno iskali nekaj novega, dragi škorpijon, z Luno v vaši solarni drugi hiši. Luna se poravna z Merkurjem, kar vas nagiba k razmišljanju in analiziranju ali komuniciranju več kot običajno. 

Igranje z idejami je prijetna in lahkotna izkušnja, če ni pritiska, da bi sprejeli odločitev ali zaključek. Prizadevajte si poiskati dejavnosti in perspektive, ki negujejo pozitivno lastno vrednost in samozaznavanje. In z vidikom Merkur-Venera v igri uravnotežen pristop k povezovanju pomaga vam in vašim povezavam, da se počutite podprte. To je čas, ko lahko z deljenjem svojih idej ali znanja nekomu izjemno pomagate. 

Danes nestrpno raziskujete nove možnosti. Lažje boste izrazili stvari, ki so pogosto neizražene, težko artikulirane ali zadržane zase. Morda boste prišli tudi do zanimivih idej o izboljšanju svojega finančnega stanja. Bolj ste nagnjeni k temu, da ste pozorni na nenavadne znake ali simbole, ti pa lahko zdaj močno vplivajo na odločitve.

Strelec

22. november - 21. december

Luna je danes in jutri v vašem znamenju, dragi strelec, in spodbuja vašo željo po več čustvene svobode in spontanosti. Ko se danes uskladi z Merkurjem, se povečajo vaše intelektualne sposobnosti. To je pravi čas, da organizirate svoje misli in verjetno se vam bo zdelo naravno, da najdete kanale za izražanje svojih čustev. 

Lahko bi uživali v čudovitem občutku olajšanja, ko bi spregovorili o določenih težavah, ki vas mučijo. Tranzit Merkur-Venera, ki pride v poštev, prinaša zadovoljivo sodelovanje ali občutek tovarištva. 

Imate močnejši občutek kot običajno o tem, katera od vaših idej ima pravi potencial za dolgoročni uspeh. Možno je, da boste razjasnili čustva neke osebe do vas ali pa bi lahko zelo uživali v pogovoru o prihodnosti. Še posebej ste očarljivi, osebni in privlačni.

Kozorog

22. december - 19. januar

Luna preživi danes in jutri v vaši solarni dvanajsti hiši, dragi kozorog, in pritegne vašo pozornost na zadeve v ozadju vašega življenja. Spuščate cikel in smiselno je, da si vzamete več časa za prebavo, obdelavo in počitek. Ta tranzit Lune vas bo morda spodbudil, da zmanjšate pritisk in se znova zberete. Kljub temu se Luna danes poravna z živahnim, klepetavim Merkurjem. 

Tranzit Merkur-Venera prav tako močno vpliva na dan in lahko najdete zadovoljive kanale za izražanje svojih čustev z deljenjem, učenjem in povezovanjem. Pogovarjanje o nečem je lahko zelo koristno za razjasnitev čustev. Verjetne so teme sodelovanja, pogovorov in prijetnih izmenjav. 

Čeprav nekatere stvari zadržujete zase in niste prepričani, ali bi morali deliti določena opažanja ali ne, je večinoma pravi čas, da se uskladite z ljudmi okoli sebe in do svojega življenja pristopite sproščeno, strpno. Vaša karizma, privlačnost in ustvarjalnost so čarobne lastnosti.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Raziskovanje novih idej je danes lahko plodno, dragi vodnar. Odlične ideje so lahko posledica priložnostnih interakcij z omrežji. Aspekt Merkur-Venera, ki pride v poštev, pomaga zgladiti stvari, če je potrebno. Vaša privlačnost močno sije, samoizražanje pa se zdi bolj tekoče in enostavno kot običajno. 

Prijateljske geste ali uverture so danes lahko pomembne - ljudje so bolj nagnjeni k temu, da pokažejo svoje zanimanje za vas. Vzpostavljanje prijateljstev in popravljanje 'polomljenih ograj' je naklonjeno. 

Morda boste dosegli bolj pozitiven pogled na določeno osebo ali problem. Zdaj izražate več upanja in pozitivnosti, drugi pa se zlahka ogrejejo za vaše zamisli in sledijo vašim načrtom. To je dober čas za neformalno učenje, poučevanje in usmerjanje.

Ribi

19. februar - 20. marec

Komunikacije so danes lahko živahne in spodbudne, drage ribi, pa tudi osvežujoče odprte. Današnji tranziti lahko povečajo možnost za vzpostavitev povezav, po katerih hrepenite, ali pa lahko vidite osebo ali projekt v novi luči, in to je koristna perspektiva. 

Ustvarjanje dolgoročnih načrtov je lahko zabavno in koristno, zlasti tistih, ki so v ustvarjalni smeri ali so povezani z učenjem ali deljenjem. Kroženje idej in povratne informacije, ki jih prejmete med interakcijo, lahko pomagajo spodbuditi vaš ustvarjalni proces, tudi če greste v nasprotno smer. 

Z Merkurjem na vrhu vaše sončne karte se bolj zavedate javnega mnenja in tega, kaj si drugi mislijo o vas, ko sprejemate odločitve. Zdaj ste prepričljivi in ​​očarljivi. Učenje stvari, ki vam pomagajo pri vaši karieri, razprava o načrtih za prihodnost ali dolgoročnih ciljih in izboljšanje vašega ugleda lahko močno vplivajo.

Starejše novice