Foto: Primož Bregar
Selma Špendl
Sob, 26.11.2022 10:30
V čarobni praznični Ljubljani se bosta odvila kar dva kulinarično navdahnjena dogodka, za katera bo poskrbela družba Mastercard.

Tritedensko kulinarično obarvano predpraznično dogajanje bodo obiskovalci lahko doživeli v Mastercard praznični vasici z izbranimi kuharskimi mojstri in s serijo gurmanskih večerov v Mastercard pop-up restavraciji z izjemnimi chefi šestih slovenskih restavracij, nagrajenih s prestižnimi Michelinovimi priznanji.

Od petka, 25. novembra, pa vse do 17. decembra bodo ljubitelji vsega dobrega prišli na svoj račun na Trgu francoske revolucije v Ljubljani, tik pred Križankami. 

Tam bodo v Mastercard praznični vasici za okusen uvod v praznične dni poskrbele ekipe restavracij Atelje, Grič, Nonbiri Sushi in Hiša Polonka z mojstrsko pripravljenimi jedmi, postreženih v pouličnih različicah.

Na trgu bodo obiskovalci lahko posedeli v ogrevani loži Merit Lounge, nazdravili z odlično ponudbo pijač in morda celo izbrali kakšno mehurčkasto darilo za svoje bližnje.

Za še bolj slastno presenečenje bo v ljubljanskem Antiq Palace Hotelu med 5. in 17. decembrom svoja vrata odprla že druga edicija Mastercard pop-up Restavracije, ki bo pod eno streho združila prejemnike Michelinovih priznanj.

Organizacijo praznične vasice letos podpirata tudi Mestna občina Ljubljana in Turizem Ljubljana

Starejše novice