Vir: Instagram Henry Cavill
Uredništvo
Sre, 30.3.2022 14:21
Novo sezono znane Netflixove serije že snemajo v Sloveniji.

Tretjo sezono priljubljene serije The Witcher, ki jo lahko spremljamo na Netflixu, te dni že snemajo v Sloveniji. Natančneje v Kranjski Gori, nato pa naj bi se snemanje preselilo v Postojno, in sicer v Predjamski grad, ki bo zaprt 5. aprila.

Henry Cavill, glavni igralec serije in eden najbolj vročih hollywoodskih zvezdnikov ta hip, se te dni tako mudi v Kranjski Gori, na družbenem omrežju Instagram pa razkriva zanimive podrobnosti.

V Kranjski Gori je po poročanju N1 tudi Freya Allan, ki v seriji Witcher upodablja Ciri, in konj Hector, ki v seriji nosi ime Roach.

Pisatelj navdih za zgodbo našel v Evropi

Svet čarovnika, imenovan The Continent, je močno navdihnjen s prostorov po vsej Evropi, poljski avtor knjig, po katerih je posneta serija, Andrzej Sapkowski, pa je celo poimenoval številne lokacije in like po resničnih evropskih lokacijah, kot sta Montecalvo ali Angouleme. 

»Zato je lepo videti, da se Netflix trudi posneti sezono v celinski Evropi,« so zapisali na spletni strani Redanian Intelligence, ki spremlja priljubljeno serijo.

Poleg Slovenije bo igralska ekipa s Henryjem Cavillom na čelu, snemala še na Hrvaškem in v Italiji.

Spomnimo še, da se je za vročega hollywoodskega zvezdnika pred časom celo šušljalo, da ga vidijo v vlogi naslednjega Jamesa Bonda.

Starejše novice