Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Ned, 19.5.2024 08:11
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 19. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes ste nagnjeni k temu, da se prepustite toku in uživate v procesu, dragi oven, ko sta Sonce in Neptun v harmoniji. Današnji dan je močan za posel in večino zasebnih, čustvenih ali zakulisnih stvari. Morda boste želeli ukrepati na podlagi globoke želje ali sanj in lahko uspešno ukrepate glede zasebne zadeve.

Pomagati drugim je zdaj lahko neverjetno zadovoljstvo. Ker sta vaša intuicija in domišljija bolj osredotočeni, bi morali projekt, ki je že v teku, izpopolniti z modnimi dodatki in podrobnostmi.

Zasebni čas je danes koristen, čeprav ste tudi zelo naravnani na povezovanje in sodelovanje. Če slutite, je to verjetno pravilno, še posebej, če se nanaša na današnje poslovne in denarne zadeve. Zdaj lahko pride do neke oblike sprostitve nedavnih pritiskov.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Tvoja perspektiva je danes pozitivna in usmerjena v prihodnost, dragi bik, in motivacija za sledenje nedavnim ali novim interesom je močna. Lahko pride do preboja v učenju ali do zadovoljive rešitve težave. Sonce, ki trenutno prehaja vaše znamenje, je danes v harmoniji z Neptunom in odpira vaše srce in um novim možnostim.

Ta vidik spodbuja, da na stvari in ljudi gledate zaradi lepote in ne zaradi pomanjkljivosti. Sanje in ideali so vam danes pomembni in pomagati drugim je lahko koristno. Danes ste lahko še posebej osredotočeni in miroljubni, pa vendar pripravljeni slediti svojim sanjam in po potrebi ukrepati.

Bolj lahkotne in všečne lastnosti vaše narave so zdaj poudarjene in druge pritegnejo k vam. Lahko se počutite podprte in pozitivno gledate na svojo usodo v življenju, pa tudi na to, kam gre vaše življenje. Danes lahko daste odlične nasvete ali pa navdihnete ali vas navdihnejo prijatelji in zveze.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnji harmonični aspekt Sonce-Neptun spodbuja sprostitev, umik in domišljijo, dragi dvojčki. Ustvarjalna plat vaših projektov in domiselni elementi povezovanja so bolj privlačni kot običajno, še posebej spretni pa ste v tem, da vidite čarovnijo v svojih prizadevanjih ali vnašate čarovnijo v svoje podvige.

Drugi se morda obračajo na vas zaradi vašega edinstvenega pogleda ali ustvarjalnega dotika. Morda boste ukrepali glede sanj, zasebne zadeve ali dobrodelnega občutka in lahko boste precej uspešni pri izvajanju pomembnih sprememb.

Lahko pride do znatne podpore iz zakulisja ali nepričakovanega vira. Topla čustva glede skrivnosti ali zasebne zadeve so lahko vodilo. Vaša domišljija vas danes popelje na prava mesta!

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnji tranziti vas spodbujajo, da nehate preveč razmišljati o zadevah, dragi rak. Povezava Sonce-Neptun vas navdihuje, da sanjate in si predstavljate čudovite možnosti. Poiščite osvežujoče spremembe okolja ali dejavnosti, ki spodbujajo čustveno osvežitev, da boste v celoti izkoristili ta vpliv.

Lahko se razvijejo prijateljstva ali pa se povežete z zanimivimi ljudmi in idejami. Poleg tega lahko današnje interakcije sprožijo nove smernice za vaše misli in morda nekaj vznemirljivih novih idej. Lahko pride do nepričakovanega srečanja z nekom ali do dodatnih informacij, ki se zdijo več kot le naključje, in te stvari lahko spodbudijo dragocene vpoglede.

Poslušajte svojo intuicijo, ko snujete nove načine za doseganje dolgoročnih ciljev sreče in nove rešitve težav. Sodelovanje ali razmišljanje s prijateljem, skupino ali sošolcem je lahko plodno.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Prizadevajte si, da se danes uglasite z ustvarjalno, domiselno energijo, ki jo ustvarja vpliv Sonca in Neptuna, dragi lev. Po navadi blestite kot vodja in zdi se, da vas drugi podpirajo pri večini vaših ciljev. Kanali za samoizražanje se odpirajo, ko se vaša vera povečuje in vidite več možnosti.

Upoštevanje bolj domiselne ali duhovne strani dolgoročnih ciljev in kariernih projektov ali vaše karierne poti je dobra ideja. Zdi se, da so vaše slutnje trenutno na udaru in prav lahko se znajdete v središču ustvarjalne pozornosti.

Drugi so lahko precej zaintrigirani z vami in naravno pritegnjeni k vam. Vaša intuicija glede potreb javnosti in prihodnjih trendov je močna, kar vam pomaga narediti boljše načrte. Raziskave in razvoj lahko prinesejo rezultate, ki se zdijo čarobni.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Nagnjeni ste k temu, da vidite podrobnosti, včasih na račun velike slike, draga devica. Vendar pa z Neptunom nasproti vašega znamenja obstaja močna težnja, da pomembne druge vidite kot celoto in ne kot sklop delov. Manj verjetno je, da boste na ta način opazili napake, ki so lahko po eni strani čarobne, po drugi strani pa morda moteče.

Danes je vaše sočutje do drugih v središču pozornosti in lahko bi imeli priložnost podpreti nekoga, ki potrebuje vašo duševno, fizično ali duhovno pomoč. Verjetno boste prejeli ugodne, pozitivne odzive na svoje ideje ali načrte. Čas je za krepitev zaupanja in navdušenja nad novimi idejami.

Bodite pozorni na ideje in spoznanja, ki prihajajo, saj jih je mogoče navdihniti. Nekaj, kar se naučite, ali pogovor o filozofski ali tehnični zadevi je lahko motivacijski. V središču sta lahko potrpežljivost in občutek povezanosti z drugimi.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Harmonija med Soncem in Neptunom danes doda dnevu ustvarjalni pridih in prijeten pridih domišljije, drage tehtnice. Spodbuja vas, da se prepustite toku, namesto da hitite ali potiskate stvari. Po drugi strani pa je Luna v vašem znamenju neposredna, dinamična in vpletena.

Obstajajo lahko intuitivne slutnje, ki vas pripeljejo do pravih informacij in ustvarjalnih načinov za izboljšanje vašega dela ali zdravja. Podpora drugim ali prizadevanja za samoizboljšanje so zdaj lahko nagrajujoči. To je lahko čas, da pridobite veljavne slutnje ali vpogled v svoje delo, zdravje in intimne odnose.

Ta tranzit poudarja vrednost vaše intuicije, zlasti v zvezi z vašimi odnosi in delom ali zdravjem. S tem vplivom se je bolje prepustiti toku kot se boriti z valovi. Podpora drugim ali prizadevanja za samoizboljšanje so lahko zdaj še posebej koristni.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Lahkoten aspekt med Soncem in Neptunom gradi vašo vero, da se bodo stvari danes odvijale tako, kot bi se morale, dragi škorpijon, kar vam pomaga, da se sprostite in odprete svoje srce. V razmerju je lahko večje razumevanje in sprejemanje. Povezovanje z drugimi lahko vodi do privlačnih priložnosti, ustvarjalna prizadevanja pa so še posebej uspešna.

To je pravi čas, da v razmerje vnesete nekaj domišljije in močno dozo sočutja. Z lahkoto in skoraj magično pritegnete druge k sebi. Medtem ko je to pravi čas za uživanje v umetniških in ustvarjalnih prizadevanjih kot opazovalec, je še boljši za sodelovanje, izdelavo, ustvarjanje in spreminjanje domišljije v resničnost.

Ustvarjalno gibanje je lahko zdravilno, prav tako lahko navezovanje stikov ali sočutno doseganje. Več razdajate s svojim časom in energijo, vaša empatija in razumevanje pa se povečata. Morda boste želeli narediti nekaj lepega v svojem življenju in to deliti z drugimi.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Dragi strelec, ta mesec je močnejša osredotočenost na delo, zdravje, navade in rutine. Danes se lahko počutite precej navdihnjeni. Morda boste v svoje delo ali naloge vnesli več domišljije, ustvarjalnosti in velikodušnosti.

Intuitivni vpogledi v zdravje ali nedavne delovne projekte so lahko na udaru. Vaša motivacija, da naredite nekaj pomembnega, je močna. Vaša predanost drugim, družini, zdravstvenemu programu, dolžnostim ali delu je lahko še posebej močna in vam okrepi razpoloženje.

Projekte, ki ste jih že začeli, lahko oživite ali pospešite s čudovitimi rezultati. Vaše osebno ali zasebno življenje je bogato. Lahko ste v dobrem položaju, da svoje praktične zadeve opravljate z dodatno domišljijo.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnji harmoničen aspekt med Soncem in Neptunom vam pomaga pri sprostitvi, dragi kozorog. Navdaja vas z vero in potrpežljivostjo, da pustite življenju, da se odvija pred vami, namesto da bi ga poskušali potiskati naprej, ko še ni pripravljeno za premikanje!

Na srečo se lahko izrazite na lepe načine. To je čas ustvarjalnega ali čustvenega navdiha. Dobro prenašate svoje sporočilo. Pravzaprav imate posebno prednost, sposobnost izražanja sebe na načine, ki se ne zanašajo povsem na prave besede.

Druge še posebej zanima vaša komunikacija ali pa so očarani nad vašim umom. Ste bolj samozavestni in pogumni glede izražanja svoje domiselne strani in danes hrepenite po več duševne stimulacije kot običajno. V vašem romantičnem ali čustvenem življenju lahko pride do presenečenj.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja harmonija med Soncem in Neptunom podpira vašo vero in vizijo, dragi vodnar, zaradi česar je naravno, da se sprostite in prepustite toku. Postavlja temelje za osredotočanje na dejavnosti, ki prinašajo duhovne nagrade. Lahko je tudi dober dan za izkoriščanje vaše intuicije in iskanje rešitev, ki bodo koristile vašim financam, družini, domačemu življenju in občutku varnosti.

Reševanje problemov je danes izboljšano. Deljenje zamisli ali načrtov z družino je morda zdaj še posebej koristno. Imate subtilne, a pomembne priložnosti, da okrepite svoje družinske izkušnje in najdete mir s svojo preteklostjo. Denar ali sredstva za izboljšanje družinskega življenja ali doma so morda na voljo zdaj.

Lahko bi odkrili, da pristop 'prepusti se toku' pomaga zmanjšati nedavne strese. Privlačne in koristne so tudi bolj barvite zabave ali dejavnosti, ki pritegnejo vašo domišljijo.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Danes ne poudarjate materialnega ali praktičnega sveta, drage ribi, in se bolj zanimate za duhovne ali čustvene razsežnosti svojega življenja. Svet vaše domišljije, umetnosti ali skrivnosti je najbolj privlačen.

Morda se počutite prisiljeni deliti vizijo ali idejo z nekom, ki vam je mar, ali pa pišete o svojih sanjah in zaznavah. Vaše lepše lastnosti in notranja moč zasijejo, da jih drugi vidijo danes, ko se Sonce in Neptun usklajujeta.

Vaša toplina in sočutje sta poudarjeni, vendar je v vašem obnašanju trenutno nekaj odmaknjenosti, morda zato, ker ste pogosto izgubljeni v mislih. To je ključni čas, da se ponovno posvetite študiju ali projektu, ki ste ga pustili nedokončanega.

Starejše novice