Foto: Office&More in Bags&More
Pia Seidl
Sre, 6.7.2022 17:50
Priprave na drugo šolsko leto so že v polnem teku. V dobrodelni akciji so za socialno ogrožene otroke zbrali 11. tisoč evrov za šolske potrebščine.

Prihajajočega leta se lahko veselijo otroci iz socialno ogroženih družin, saj bodo za denar, ki so ga zbrali, prejeli šolske potrebščine.

V 67 poslovalnicah Office&More, Bags&More po vsej Sloveniji je v maju potekala dobrodelna akcija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

»V sklopu Festivala šolskih torb smo zbirali šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Veseli smo, da jim bomo napolnili torbe s potrebščinami v vrednosti kar 11.000 evrov,« je izpostavila vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron Tina Naraglav.

Zbrali so kar 500 kompletov barvic

V okviru festivala je že peto leto potekala tudi aktivnost Jolly Z barvicami do nasmeha, kjer so ob nakupu Jolly barvic en set podarili v dobrodelni namen Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

»Zbrali smo kar 500 kompletov barvic, ki jih bomo priložili ostalim potrebščinam. Te dni pa so v prodajo prišli tudi posebni zvezki, ki so rezultat našega tradicionalnega kreativno-dobrodelnega natečaja Rišem/Pišem za prijatelja,« še dodaja Tina Naraglav.

Zvezki so naprodaj po simbolični ceni 1,50 €, izkupiček pa bodo podarili v dobrodelne namene.

Starejše novice