Slika je simbolična (foto: Bobo).
Ljubljanainfo
Sre, 28.2.2024 07:08
Ponudba niti približno ni zadostila povpraševanju.

Kot smo poročali, so vstopnice za poslovilno tekmo Gorana Dragića 24. avgusta ljubljanskih v Stožicah šle za med.

Ura je bila 12.37, zaradi velikega povpraševanja in posledičnega velikega navala pa niso bile prav dolgo na voljo – nekaj manj kot 10.000 vstopnic za dogodek z imenom Night of the Dragon je bilo prodanih v desetih minutah.

Veliko zanimanje je presenetilo tudi podjetje Eventim – ob začetku prodaje je bilo na njihovi spletni strani 14.000 uporabnikov, posameznik pa je lahko naenkrat kupil največ šest vstopnic po cenah od 35 do 89 evrov.

Poročali smo tudi, da je ljubljanski župan Zoran Janković kupil tri vstopnice, tekmo pa si bo ogledal v družbi obeh vnukinj.

Tam jih ne boste našli

Veliko zanimanje za vstopnice pa se odraža tudi na slovenskem spletnem oglasniku Bolhi. Kot so sporočili, so samo v zadnjih sedmih dneh zabeležili več kot 5000 iskanj vstopnic za Dragićevo poslovilno tekmo.

Uporabniki spletnega portala bolha.com iščejo vstopnice pod različnimi imeni. Med njimi prevladujejo Goran Dragić, The night of dragon, Goran, Dragić, dragon, vstopnice. 

»Medtem ko jih je v prejšnjem tednu kar 5.348 še vedno iskalo vstopnice za dogodek leta, pa vstopnic pri nas ni več najti,« so poudarili pri bolha.com, »se pravi, da se ne prodajajo pri nas.«

Starejše novice