Vir: Jure Banfi
Ljubljanainfo
Tor, 12.10.2021 21:12
Po poročanju ruskih medijev je po včerajšnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Rusijo prišlo do pretepanja navijačev.

Enemu od ruskih pretepenih navijačev naj bi diagnosticirali zlomljen komolec. V bolnišnici v Mariboru so mu na glavi odkrili tudi hematome.

O pretepu pričajo ruski navijači:

»Bilo nas je pet. Po tekmi smo zapustili stadion in se sprehodili do hotela. Hodili smo brez barv ruske reprezentance. Fantje so bili resno pretepeni - enega so odpeljali v bolnišnico, kjer so zabeležili zlome in več modric.

Zdravniki so ponudili operacijo danes ali jutri, vendar se je odločil, da jo bo zavrnil, ker je bil organiziran let v Rusijo. Zdaj leti domov. To seveda ni ostalo neopaženo s strani policije. Opravili so postopek« je o dogajanju spregovoril udeleženec.

 

Spomnimo, da je Slovenska nogometna reprezentanca je v Mariboru na osmi tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 izgubila proti Rusiji z 1:2

Slovenijo, ki je izgubila možnosti za preboj v Katar, do konca kvalifikacij nato čakata še gostovanje na Slovaškem 11. novembra in domač obračun s Ciprom 14. novembra

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice