Foto: Bobo
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Čet, 27.5.2021 09:39
V Kamniku je ženska, ki se je predstavila kot zdravstvena delavka, starejši občanki drago prodala medicinsko opremo z majhno vrednostjo.

Na domu starejše občanke iz Kamnika se je doslej še neznana storilka predstavila kot zdravstvena delavka. Ponujala ji je medicinsko opremo in jo tudi prepričala v nakup naprave majhne vrednosti, za katero je starejša gospa plačala visok znesek. Za koliko denarja je šlo, še ni znano.

S Policijske uprave Ljubljana so posredovali opis osumljenke: ženska je stara okoli 40 let, ima črne lase, postrižena je na paž, je srednje postave, v času obiska starejše gospe je bila oblečena v kavbojke in temno jakno.

Policija opozarja: Ne nasedajte sleparjem

Ob dogodku je policija pozvala k previdnosti pri obisku vsiljivih prodajalcev in lažnih akviziterjev in izpostavili še, da se pogosto izkaže, da izdelki, ki jih sleparji prodajajo, sploh ne delujejo.

Opozorili so, da je treba biti pri prepoznavanju sumljivih kupčij pozoren na zapis znamke predmeta, od prodajalcev pa zahtevajte izkaznico oziroma dokument, s katerim lahko dokažejo, da res delajo za določeno podjetje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice