Nika Vajnhandl
Sob, 5.6.2021 08:31
Splošno nevarnost je osumljenec povzročil s politjem vnetljivih tekočin in z namernim sproščanjem kuhinjskega plina iz jeklenke v prostor.

Radovljiški policisti so v sredo obravnavali prijavo nasilnega vedenja moškega v enostanovanjskem objektu. 

Z resnimi grožnjami z vžigom zmesi zelo vnetljivih snovi je povzročil nevarnost za stanovalce in premoženje.

V intervenciji so gasilci izvedli evakuacijo nekaj oseb, policisti pa so moškega prijeli in ga pridržali. Včeraj so ga s kazensko ovadbo zaradi več kaznivih dejanj privedli na pristojno sodišče, kjer je bil zanj odrejen pripor.

Moški je osumljen povzročitve splošne nevarnosti, neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami ter suma povzročitve lahkih telesnih poškodb osebi v zasebnem prostoru med prepirom nekaj dni pred zadnjo intervencijo.

Splošno nevarnost je osumljenec povzročil s politjem vnetljivih tekočin in z namernim sproščanjem kuhinjskega plina iz jeklenke v prostor. Vse to ob resnih grožnjah z vžigom teh zelo vnetljivih snovi. V hitri intervenciji so gasilci izvedli evakuacijo stanovalcev, policisti pa so moškega v stanovanju prijeli in ga pridržali. Pri prijetju se ni upiral.

Osumljencu so policisti v preiskavi zasegli tudi okoli pol kilograma prepovedane droge konoplja ter več sadik konoplje in pripomočke za pridelavo te droge. V preteklosti je že bil obravnavan za različna kazniva dejanja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice