zalastritof
Čet, 10.2.2022 09:29
Zaradi izteka pogodbe naj bi McDonald's v središču Ljubljane kmalu zaprli. Se bodo preselili na novo lokacijo?

Novica o tem, da naj bi restavracija s hitro prehrano McDonald's na Čopovi ulici v središču Ljubljane zaprla svoja vrata, je pozornost javnosti pritegnila že marca lani.

Pri podjetju Alpe-Panon so za Ljubljanainfo takrat potrdili, da preučujejo več prejetih ponudb za lokacije v centru Ljubljane.

Že takrat so se pojavila ugibanja o tem, kam se priljubljena restavracija seli. Kot ena od možnih novih lokacij je bila večkrat omenjena tudi Cankarjeva ulica 4, kjer se je prej nahajala Soba 102, katere lastnik je bil priljubljeni estradnik Jan Plestenjak. A te informacije zastopniki takrat niso želeli potrditi.

Lani je govorice o tem, da se McDonald's seli na Kongresni trg, v nekdanje prostore kavarne Zvezda, širila vplivnica Katarina Benček, a je pozneje zapisala, da gre očitno za napačno informacijo. 

 

Stanovalce že obvestili o začetku gradbenih del

V teh dneh pa so po poročanju portala Siol stanovalce Cankarjeve ulice obvestili, da je novi najemnik pritličnih prostorov prav McDonald's in da so se pričela obnovitvena gradbena dela, ki bodo predvidoma trajala do konca letošnjega aprila.

Vprašanja, povezana s selitvijo, smo naslovili na McDonald's, na odgovore še čakamo.

Starejše novice