Vir: Cineplexx
zalastritof
Sre, 25.5.2022 18:00
Z današnjim dnem novi Cineplexx v Supernovi Ljubljana Rudnik za javnost odpira svoja vrata. Dan preden tem pa so odprtje novega kina z rdečo preprogo in svečano premiero v novi kino pokukali izbranci.

Novi kino Cineplexx s sedmimi dvoranami v Supernovi na Rudniku danes svoja vrata odpira za javnost.

Skupno ponuja dobrih 1300 sedežev v sedmih dvoranah, poleg običajnih sedežev pa lahko izberete še udobnejše: sedeže za zaljubljence, VIP sedeže, ki so usnjeni, udobnejši in širši, pa tudi VIP Deluxe sedeže, ki imajo nastavljivo naslonjalo, lahko imate dvignjene noge, zraven pa je tudi posebna mizica.

Novi kino ima sedem dvoran, skupno 1357 sedežev, v največji dvorani jih je 324. 

Z rdečo preprogo, svečanim sprejemom in projekcijo dolgo pričakovane uspešnice Top Gun: Maverick so včeraj popoldne obeležili odprtje sedmega Cineplexxa v Sloveniji.

»V kinu sedeš in se odklopiš za uro, dve, tri. Osredotočiš se na platno. Po dveh urah odideš in si misliš, to je bil obisk druge dimenzije, drugega sveta. Gre za druženje, zabavo,« je teden dni pred otvoritvijo dejal direktor slovenskega Cineplexxa Lucas Langhammer

Vrhunska tehnologija za edinstveno doživetje

Iz Cineplexxa obiskovalcem obljubljajo vrhunsko izkušnjo, saj novi kino združuje vrhunske tehnologije. 

Vse dvorane so opremljene z Barco laserskimi projektorji, ki zagotavljajo kristalno čisto sliko, sistemom predvajanja zvoka Dolby atmos, pri katerem obiskovalcem obljubljajo, da jih bo revolucionarni način prenašanja zvoka ponesel v središče dogajanja filma.

Zvočniki so nameščeni tudi na stropu. Da je filmsko doživetje kar se da živo in resnično pa zagotavlja RealD tehnologija. V vsaki dvorani boste videli unikatno LED dekoracijo.

Prostor za evropsko produkcijo?

Preverili smo, ali bo novi Cineplexx osredotočen na predvajanje filmov holivudske produkcije ali se bo našel prostor tudi za evropsko. 

»Glavni fokus bo na produkciji, ki je bila zasnovana za velike zaslone, zato jih bomo na njih tudi predvajali. Vključili bomo tudi nacionalno produkcijo, evropsko produkcijo, o tem ni dvoma,« je poudaril Langhammer.

Kaj pa vstopnice?

Za nakup vstopnice vam v Cineplexxu ni treba stati v vrsti, saj jo lahko kupite prek spletne trgovine na strani www.cineplexx.si ali mobilne aplikacije Cineplexx SI. Vsak torek bodo vstopnice na voljo po znižani ceni.

Starejše novice