Foto: Sandi Fišer
zalastritof
Pon, 16.5.2022 19:45
V prestolnici je zaživel plesni center Hiša plesa. V četrtek so otvorili teraso. Kakšno je bilo vzdušje?

Minuli četrtek, 12. maja, so z dogodkom It's gin o'clock after work party otvorili teraso Hiše plesa. 

Hiša plesa Hiša plesa je novi plesni center v BTC Cityju v Ljubljani. Namenjen je zabavi, druženju, dogodkom, seminarjem in podobno. Del Hiše plesa je tudi lokal, ki je odprt za vse obiskovalce.

Odprli so jo 1. septembra lani, marca pa je zaživel tudi lokal.

»Ker želimo, da so ljudje sproščeni in se zabavajo, bomo dvakrat na mesec organizirali zabave, kjer lahko ljudje zaplešejo, se nasmejijo in pozabavajo,« je za Ljubljanainfo povedala lastnica Azra Pucko.

Plesne šole, združene pod eno streho

Znotraj Hiše plesa deluje več plesnih šol, med njimi so recimo Libero dance center, Zumbalicious Crew in Salsa Slovenija.

Poleg plesnih tečajev različnih plesnih zvrsti (jazz balet, hip hop, breakdance, družabni plesi, salsa za vse od tretjega leta starosti dalje) najdejo svoj prostor tudi tisti, željni sprostitve na urah joge.

Vstopnine ni!

S četrtkovim dogodkom so začeli niz dogajanja, ki bo svoj prostor našlo v Hiši plesa.

»Vsi mimoidoči so vabljeni, da se pridejo z nami pozabavati, ni treba, da so člani plesnih tečajev. Trenutno je to odprto za vse, vsak lahko pride brezplačno, pogosto pripravimo tudi kakšno darilce za obiskovalce, v četrtek so bili recimo vsi gin tonici brezplačni, prav tako vsa hrana in sladoledi za otroke. V bodoče načrtujemo številne tematske zabave,« nam je zaupala Pucko.

Za vsakogar nekaj

V notranjosti je možnost za razne dogodke, ljudje lahko najamejo dvorane za svoje seminarje, delavnice in podobno.

»Smo eni redki, kii ob najemu dvorane ponujamo tudi hišni catering in pogostitev,« je poudarila lastnica.

»Ponujamo več ali manj vse plesne zvrsti, tako da vsak najde nekaj zase. Bomo pa imeli v prihodnje tudi plesne večere tematske, kamor nas bodo ljudje lahko prišli tudi samo pogledat,« je sklenila.

Starejše novice