Foto: Bobo
Ljubljanainfo
Pet, 21.1.2022 21:55
Mariborska učiteljica na družbenih omrežjih čez znanega gostinca, ker jih niso pustili v restavracijo brez PCT.

Družba prijateljev se odloči, da bi nekaj pojedla, pripoved začenja profesorica na Prvi gimnaziji Maribor, sicer doktorica znanosti, ki predava tudi o čuječi vzgoji v času epidemije koronavirusa. 

»Nekaj jih je cepljenih, nekaj ima potrdilo o testiranju. Potrdilo o testiranju poteče ob 12.45. Družbica vstopi ob 12.52, torej malo več kot pet minut po preteku potrdila.

Ne, ne morete noter, ne gre, pet minut je preteklo od potrdila, ne moremo vas postreči,« je zapisala v objavi, ki jo je, kot vse kaže, po zgražanju uporabnikov družbenih omrežij že umaknila iz družbenih omrežij.

Vstopa brez pogoja PCT jim ni dovolil znani gostinec

V zapisu je razkrila tudi, da jim vstopa brez pogoja PCT ni dovolil znani prekmurski gostinec Rajh iz Bakovcev, ki se sicer ponaša s priznanjem 'Bib Gourmand' za izjemno razmerje med ceno in kakovostjo prestižnega Michelinovega gastronomskega vodnika.

»Družbica se veselo obrne in gre v drugo gostilno, ki sicer nima Michelinove zvezdice, ima pa ljudi z zdravo pametjo in mnogo boljšo hrano,« je še zapisala, a kam je 'družbica' šla brez izpolnjenega pogoja PCT, ni razkrila. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice