Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 31.5.2023 11:34
Zgodba pekarne v Ljubljani je dobila srečni epilog, saj so dobili novega lastnika, kar pomeni, da bodo njihova vrata ostala še naprej odprta.

Na Tržaški cesti v Ljubljani se nahaja pekarna Sameja, manjša slaščičarna s pekovskimi in slaščičarskimi izdelki, narejenimi po domačih recepturah in Ljubljančani jo še posebej radi obiskujejo tudi zato, ker od leta 2018 ponujajo veganske izdelke, kot so krofi, ježki, rogljički, pite, piškoti in ostalo. 

Tudi med bralci Ljubljanainfo so njihovi krofi zelo priljubljeni, saj so se letos znašli med predlogi za najboljši krof leta 2023. Prav tako ponujajo izdelke brez glutena.

Čeprav je mnoge Ljubljančane pred kratkim razžalostila objava na njihovem Facebook profilu, v kateri so zapisali, da se Sameja letos poslavlja, saj naj bi se glavni pek Muharem Mehinović upokojil, pa je zgodba dobila srečni epilog. 

Nedavno so na Facebook strani sporočili:

»Imamo super novico. Sameja ostaja še naprej odprta, vendar pod vodstvom novih lastnikov, ki bodo posel peljali še naprej, pod istim imenom, z istimi izdelki in vegansko ponudbo. Mi smo ful happy. Seveda bodo ponudbo nadgradili, razširili in prinesli super novosti, zato spremljajte našo stran in delite novico, saj potrebujejo kar tri zaposlene

Če koga delo zanima, lahko piše na e-mail: [email protected]

»In še to: gre za super družino, ki vas bo navdušila, saj so vsi zelo prijazni, srčni in delovni,« še dodajajo.

Starejše novice